Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
Hasmenéstől tényleg lehet fogyni.
Egy ismerős így 2 hét alatt 20(!) kilót adott le.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
Cardinella #39 üzenetére
Persze. Nem is mondtam, hogy én is használnám, de ebből nyilvánvaló, hogy okoz azonnali halált. Annyira még a természetgyógyászok sem elvetemültek, hogy ne tünjön föl nekik, hogy érdekes módon egy bizonyos gyógyszer beadása után mindig meghalt a beteg...
Érvágás: Tudtommal a piócákat is épp kezdik újra előszedni... -
anulu
félisten
Ezt az agyament egy topicot!
Sikerült lefordulnom a székről a röhögéstől
Saját eljárás: Vajas-ketchup-ös kenyér, erőspaprika, utána 3-4 deci langyos tej/kakaó. Lehetőleg t+2 órán belül, és utána vagy 1 napig legyél WC közelben (t az elfogyasztás idejét jelenti) -
turho
addikt
Túl sok kényszerfosás tönkreteszi a bélbolyhokat, na meg a lyukat
is megkínozza, tehát bármi is a kiváltó keverék, nem szabad tartósan hasat hajtani. Illetve kiszáradsz, ez súlycsökkenéssel jár eleinte, de nem a zsírszövet fogy, hanem a szervezet vízháztartása borul fel. Hányás dettó.
-
thozoo
tag
Hát komolyan mondom, ezen a topikon röhögtem eddig a legtöbbet. Szerintem ha a kívánt hatást el akarod érni, akkor egyél szalámit mustárral, és uborkával (kevés szalámi, sok mustár+uborka), öblítsd le egy bögre tejjel (vagy inkább kettővel), és egyél rá egy almát. Tuti recept.
-
Szuri
tag
Nálunk család 2 hónapja kattant rá erre az anyagcserét gyorsító teára:
Wu Long Anti-adiposis tea
Kb. 2-szer annyiba kerül mint egy sima tea, az ize olyan mint a szárított trágya. Ki tudja miből van..Citrommal nyakon öntve egészen iható.
Ahogy megiszod futhatsz a mellékhelységbe, komolyan brutális!
Házpatika.hu-n is van:
http://www.hazipatika.hu/store/product?pid=1259
(Ennek egy csomó orvos szaktanácsadója van, mérget csak nem ajánlanak, de én azért nem viszem túlzásba...) -
qpakcovboy
őstag
Alkoholt én sem javaslom, mert hízlal mint állat, ráadásul mindenre káros...
Én a piátol laza 20 KG híztam 1 év alatt!!!!
THC fogyaszt bár hallottam olyat is hogy megköti a zsírt, a legtutibb a mozgás, és hogy ne zabálj sokat, főleg ne olyanokat amiről tudod, hogy hízlal, egyél fehér hűst(hal, baromfi max sertés) és mozogj akkor tuti lefogysz, ja és ne igyál szensavasat, se cukrosat. ennyi... -
e=mc²
őstag
Sok gyümölcs:
Alma, banán, kiwi, szőlő, narancs, szilva... ebben a sorrendben -
e=mc²
őstag
Ketchupos Kakaó esetleg?
vagy mákos lecsó?
1ébként mindenhez jó erős Matulabácsi-paprika meghozza a várva várt hatást, bár ez 2x csíp -
Agyzuzo
addikt
Igyál meg pár deci langyos, folyós disznózsírt. Ha attól nem f*sod össze magad, akkor semmitől se.
-
simonzé
addikt
Arra gondoltál már, hogy elmenj futni minden nap? Akkor tutira lefogysz. Közben meg kulacsból igyál ricinust, az eredmény megrázó lesz!
-
Spirit
őstag
Ezen jót röhögtem..Főleg, hogy a szilvalekvár....egész napo a klozeton ülök, és hízok, mert mozogni sem tudok, és az a 4 számjegyű KJ
-
Spirit
őstag
Hmmm...Mi a keserűsó lényege?Miben különbözik a sima konyhasótól?
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Ráadásul endomorf vagyok, és izomtömeg minimális vesztése mellett adtam le a zsírt.
-
Spirit
őstag
Ez tény, nem fog.Nem akarok kiselőadást tartani miért nem, gondolom tudja mindenki.De...ha kúra szerűen 1-1 napot beiktatok ilyen napot, akkor az aznap bevitt tápanyag nem igazán tud hasznosulni...természetesen közben edzés...
Régebben egy méregdrága anyagcseregyorsítót használtam, napi 2*1 órás súlyzós edzés mellett....Eredmény: 10 hét alatt 92kg--->77Kg -
Spirit
őstag
Szóval legyek alkesz....hmmm...meggondolandó
-
Spirit
őstag
A legtutibb az igazi kókuszdió leve lenne, de amit itt lehet kapni, az tök száraz belül.
-
Spirit
őstag
Ez nem jó vicc.Ha van olyan hülye, aki kipróbálja, lecsuknak ba'
-
TheVeryGuest
senior tag
Bélférgek?
-
Spirit
őstag
Sziasztok!Van valakinek valami használható ötlete, hgy a fogyás meggyorsításához milyen otthoni kaják ''keverése'' biztosít tuti hashajtást?
A narancs+tejföl, tej, ilyesmik nem igazán hatékonyak...gyenge, de sok kávé a csersav miatt bejött, de nem eléggé.
Melegvíz+só az jó hánytató, de valahogy nem igazán szeretnék ilyesmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest