- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
Hasmenéstől tényleg lehet fogyni.
Egy ismerős így 2 hét alatt 20(!) kilót adott le.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
Cardinella #39 üzenetére
Persze. Nem is mondtam, hogy én is használnám, de ebből nyilvánvaló, hogy okoz azonnali halált. Annyira még a természetgyógyászok sem elvetemültek, hogy ne tünjön föl nekik, hogy érdekes módon egy bizonyos gyógyszer beadása után mindig meghalt a beteg...
Érvágás: Tudtommal a piócákat is épp kezdik újra előszedni... -
anulu
félisten
Ezt az agyament egy topicot!
Sikerült lefordulnom a székről a röhögéstől
Saját eljárás: Vajas-ketchup-ös kenyér, erőspaprika, utána 3-4 deci langyos tej/kakaó. Lehetőleg t+2 órán belül, és utána vagy 1 napig legyél WC közelben (t az elfogyasztás idejét jelenti) -
turho
addikt
Túl sok kényszerfosás tönkreteszi a bélbolyhokat, na meg a lyukat
is megkínozza, tehát bármi is a kiváltó keverék, nem szabad tartósan hasat hajtani. Illetve kiszáradsz, ez súlycsökkenéssel jár eleinte, de nem a zsírszövet fogy, hanem a szervezet vízháztartása borul fel. Hányás dettó.
-
thozoo
tag
Hát komolyan mondom, ezen a topikon röhögtem eddig a legtöbbet. Szerintem ha a kívánt hatást el akarod érni, akkor egyél szalámit mustárral, és uborkával (kevés szalámi, sok mustár+uborka), öblítsd le egy bögre tejjel (vagy inkább kettővel), és egyél rá egy almát. Tuti recept.
-
Szuri
tag
Nálunk család 2 hónapja kattant rá erre az anyagcserét gyorsító teára:
Wu Long Anti-adiposis tea
Kb. 2-szer annyiba kerül mint egy sima tea, az ize olyan mint a szárított trágya. Ki tudja miből van..Citrommal nyakon öntve egészen iható.
Ahogy megiszod futhatsz a mellékhelységbe, komolyan brutális!
Házpatika.hu-n is van:
http://www.hazipatika.hu/store/product?pid=1259
(Ennek egy csomó orvos szaktanácsadója van, mérget csak nem ajánlanak, de én azért nem viszem túlzásba...) -
qpakcovboy
őstag
Alkoholt én sem javaslom, mert hízlal mint állat, ráadásul mindenre káros...
Én a piátol laza 20 KG híztam 1 év alatt!!!!
THC fogyaszt bár hallottam olyat is hogy megköti a zsírt, a legtutibb a mozgás, és hogy ne zabálj sokat, főleg ne olyanokat amiről tudod, hogy hízlal, egyél fehér hűst(hal, baromfi max sertés) és mozogj akkor tuti lefogysz, ja és ne igyál szensavasat, se cukrosat. ennyi... -
e=mc²
őstag
Sok gyümölcs:
Alma, banán, kiwi, szőlő, narancs, szilva... ebben a sorrendben -
e=mc²
őstag
Ketchupos Kakaó esetleg?
vagy mákos lecsó?
1ébként mindenhez jó erős Matulabácsi-paprika meghozza a várva várt hatást, bár ez 2x csíp -
Agyzuzo
addikt
Igyál meg pár deci langyos, folyós disznózsírt. Ha attól nem f*sod össze magad, akkor semmitől se.
-
simonzé
addikt
Arra gondoltál már, hogy elmenj futni minden nap? Akkor tutira lefogysz. Közben meg kulacsból igyál ricinust, az eredmény megrázó lesz!
-
Spirit
őstag
Ezen jót röhögtem..Főleg, hogy a szilvalekvár....egész napo a klozeton ülök, és hízok, mert mozogni sem tudok, és az a 4 számjegyű KJ
-
Spirit
őstag
Hmmm...Mi a keserűsó lényege?Miben különbözik a sima konyhasótól?
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Ráadásul endomorf vagyok, és izomtömeg minimális vesztése mellett adtam le a zsírt.
-
Spirit
őstag
Ez tény, nem fog.Nem akarok kiselőadást tartani miért nem, gondolom tudja mindenki.De...ha kúra szerűen 1-1 napot beiktatok ilyen napot, akkor az aznap bevitt tápanyag nem igazán tud hasznosulni...természetesen közben edzés...
Régebben egy méregdrága anyagcseregyorsítót használtam, napi 2*1 órás súlyzós edzés mellett....Eredmény: 10 hét alatt 92kg--->77Kg -
Spirit
őstag
Szóval legyek alkesz....hmmm...meggondolandó
-
Spirit
őstag
A legtutibb az igazi kókuszdió leve lenne, de amit itt lehet kapni, az tök száraz belül.
-
Spirit
őstag
Ez nem jó vicc.Ha van olyan hülye, aki kipróbálja, lecsuknak ba'
-
TheVeryGuest
senior tag
Bélférgek?
-
Spirit
őstag
Sziasztok!Van valakinek valami használható ötlete, hgy a fogyás meggyorsításához milyen otthoni kaják ''keverése'' biztosít tuti hashajtást?
A narancs+tejföl, tej, ilyesmik nem igazán hatékonyak...gyenge, de sok kávé a csersav miatt bejött, de nem eléggé.
Melegvíz+só az jó hánytató, de valahogy nem igazán szeretnék ilyesmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest