- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melody
csendes tag
Nekem is 2 fiú volt. Előszőr azt hittem udvarol egyik a másiknak, kiadta azt a búgó hangot, riszálta a seggét.
Mint kiderült, ez a ''domináns tánc''. A régi malac védte a területét, előszőr betolakodónak látja a másikat.
De egyébként nem lesz velük gond.
Az evést pedig old meg úgy, hogy 2 tál, 2 itató, a ketrec/akvárium 2 végébe.
Úgyis mindíg 1 tálért megy majd a harc, de aztán az egyik elvonul a másikhoz! -
Melody
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek!
Nowhereman: ez egyébként nem hülyeség, én is rendszeresen viszem malit pórázon kicsit sétálni, és már megszokta, rendszerint ő jelez mikor akar menni
(általában kivonszolja a pórázát az ajtóig...)
Szeret így sétálni, lehet hogy azért, mert kopik a körme (ilyenkor betonon sétálunk,
fűbe van otthon az udvaron eleget..)
[Szerkesztve] -
Melody
csendes tag
Ja!
És előszőr én is akváriumban tartottam, de rájöttem hogy nem jó neki, mert
1részt nem lát át az üvegen, ezáltal mindíg sokként éri, mikor a semmiből fölötte terem, egy nagy vki!!
Vmint az üveg, mint olyan, csak felül nyitott, így kevésbé szellőzik, ami azért jelentős,
mert a malik pisije ammonium tartalmú, ami mérgező.. A malika meg ott kómál bennt...
Én 2-3 naponta takarítom, de ha vizet is kap a mali (enyémnek mindíg van vize!)
akkor 2. nap már elég kemény szaga van úgy közelebbről.
Úgyhogy kapott 1 hatalmas ketrecet, amiben nagyon jól érzi magát, és ráadásul nyitható az oldala, íg akkor jön ki és be amikor csak akar, mert mindíg nyitva van,
ugyanis szobatiszta a drága!!! -
Melody
csendes tag
válasz
Nowhereman #34 üzenetére
Hali mindenkinek!
Örülök, h. vki végre megnyitotta a fórumot!
Nekem csak 1,5 éve van malim, előszőr 1, aztán még 1, de most újra csak 1 (az első),
mert sajna a kicsi elnyomta a másikat, aki depis lett és naon beteg, én meg allergiás, így nem bírtam már babusgatni őket annyit
Ezért a picitől elbúcsúztam, szerencsére, egy kedves munkatársnőmhöz tudtam adni
(ősmalactartó, pont meghalt az ő öreg malija), de az első kis malimtól nem tudtam megválni!!!!
Sztem az egyik legtündéribb teremtmények, az enyém imád enni, de rendkívül válogatós,
sali, ubi, paprika, paradicsom jöhet, de más zöldségre rá se néz!
Gyümölcsöket a banánon kívül nem eszi meg....
A pirítósért viszont rajong!!
Szénát kap és néha magot kiegészítésnek, de nyáron egész nap kinnt van és legel.. Jobb, mint egy fűnyíró!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest