Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Eddig 1-szer találkoztam ilyen 1 Ft-os lehetőséggel.
Én már ezeket figyelembe sem veszem. Mire odajkerülne a sor, hogy fizessek, addigra már nem is él az ajánlat. Múltkor legalábbis így jártam. Igaz, nem vittem végig akkor a fizetésig,mert gondoltam, hogy felesleges dolgokat nem vásárolgatokcsak ezért hozzá, haenm pár órával késpbb körül nézek, minek lenne értelme még, amit megvennék. Na akkor már nem volt. Csak az időmet csesztem el vele.Ja meg nem is ad semmi kedvezményt az utóbbi hónapokban. Csak pl olyat, hogy olcsóbb lett valami a kosárban, X termék 2350 Ft helyett 2310 Ft lett. Nagy kedvezmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Sorozatok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- VGA kibeszélő offtopik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest