Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Loretto
veterán
remélem figyel egy mod. hova tünt a szofver-ből a
''lama codec'' topic?törölve lett? -
PaladiN
aktív tag
Itt kérnék bocsánatot a fent említett oldal elindításáért. Mentségemre legyen mondva hogy a szándék nem a warezon volt, hanem a beszerezhetőségen. Mivel nem sikerült se így se úgy, meg a téma is zárolva lett, így marad a végeredmény másik ajándék lesz belőle. Mindenesetre köszönöm azoknak akik segíteni szerettek volna.
-
Som@
őstag
''Mindig meglepődöm, hogy mennyire vágják itt az emberek a hardvert, és mennyire nem a saját jogaikat...''
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá: egy weboldalnak (legyen az a PH!, vagy egy teljesen másmilyen oldal) viszont ugyan annyi joga van eldönteni, hogy mit tűr meg a felületén, milyen jellegű hozzászólások, értekezések jelenhetnek meg ott.
A PH!-n a warez nem megtűrt. Pont. Számomra nem az a kérdés, hogy Neked, vagy másiknak mi a joga. Nem. Én tiszteletben tartom, hogy Parciék emellett - azaz a warez ellen - tették le a voksukat. Én sem warezolok itt, és megkérek mindenkit, hogy hasonlóképpen cselekedjen! Van annyi más lehetőség, ennek megvitatására.
Nem vagyok naív, tudom, hogy aki warezolni akar, az úgy is fog. De ismétlem önmagam - és ezért elnézést kérek - : mindezt ne a Prohardver! keretein belül tegyük! :P -
Agyasima
őstag
Mindig meglepődöm, hogy mennyire vágják itt az emberek a hardvert, és mennyire nem a saját jogaikat...
Ha én ideírom, hogy ''hűdeűberfasza a görcswarez'', és mellérakok 1 linket, akkor abból se a PH!-nak, se nekem nem lehet bajom, sőt még el sem kellene távolítani. Eltávolítani csak az illegális anyagot kell, az pedig másik szerveren van... -
zsiga667
addikt
-
Den
veterán
Egyrészt ha egy oldalon illegális tartalom van, vagy illegális tevékenység folyik, azért aqz oldal üzemeltetőjét veszik elő, adott esetben az egész oldalt leszedethetik. Másrészt mivel a fórumos hozzászólásaid a ph szerverén megmaradnak, méghozzá az ip-del összekapcsolva, adott esetben ellened is felhasználhatják.
-
zaba
tag
gondolom azt is törölni fogják. Jóbarátokról csak annyit: a 10 legjobb rész megjelent 2 db VHS-en, és szezononként kiadják az egészed DVD-n. Ha akkora fan vagy vedd meg, szerintem megéri. Én is szeretem.
-
Lamair
aktív tag
érdekes volt hogy DEN törölte jóbarátok**** témát, mert ugyebár a letöltés szó itt is elhangzik
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=39461&arc=f[/L]
:F:F:F
üdv Lamair
Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest