Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

válasz vasi89 #1752 üzenetére

Van előfizetésünk, és régebben be is tudtam lépni online felületre MT azonosító és jelszó segítségével (kb. 2 éve csináltam meg TVGO-t például). Most sajnos nem fogadja el jelszót, de TV-t akarunk venni ami ugye van előfizetés nélkül, vagy meglévő előfizetés mellé 2 év hűséggel. Nekünk ez utóbbi kéne, így van részletfizetés is. Belépni nem tudok, de ha így megyek rá (próba képen) az adatlapján a megrendelésre, behoz egy TV igénybejelentés oldalát, ahol megkérdi van-e előfizetésünk (opciók: van otthoni internet, újabb 2 év hűség; nincs, de akarok internet előfizetést; van otthoni TV, újabb 2 év hűség; nincs de akarok TV előfizetést), majd ha kiválasztom, hogy már van, kér MT azonosítót, illetve elérhetőségeket (név, cím és telefonszám), és alul már csak igény elküldése szerepel.
    Ha ezt kitöltöm, akkor az elég neki? Nincs ott, hogy lépjek be, és azt hallomásból tudom, hogy a TV rendelés fokkal bonyolultabb, és lassabb mint ha mondjuk egy sima mobil előfizetéshez vennék új készüléket hosszabbítással. Szóval gondolom ha elküldöm ezt, akkor felveszik kapcsolatot később velünk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés