Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Valaki kapott iphone 5c-t a telekomtól? Én asszem ráfaragtam vele, van a hátulján egy mélyebb karc, és a kijelző körbe sárga egy vékony, de erősen zavaró csíkban. a doboz is elég viseletes, fülhallgató nem volt benne.
-
debcamp
aktív tag
..Vagy 30k-s Huawei P8-a és egyéb jóság.. nekem
-
Handball94
aktív tag
Ha valakinek még van feleslegessé vált 30k-s Ipad Mini2, írjon nyugodtan
-
válasz
LilProphet90 #543 üzenetére
Vettem egyet és Cellularosat kaptam
ezek T függők szoktak lenni?
-
rellif
senior tag
Megérkezett nekem is a P8.Fóliás készülék,tartozékok bontatlanok.
Garanciára vonatkozó info egyenlőre nincs.
Független. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #868 üzenetére
T-s volt.
-
Mr.Csizmás
titán
830 T-s volt másnak is? vagy független?
-
Vangelis
félisten
válasz
MittuDomain_ #856 üzenetére
Ez nem is demo volt.
De sajna aki visszaküldte szétcseszte a sim foglalatotKi is cseréltettem 2000ft volt.... de előtte megnézhettem volna, hogy szoftverileg rendben van-e a készülék...
Jah meg 950ft a futárköltség....
De a gyerek játszik vele... kárba nem ment, mert végül is akár még telefonálni is lehet vele.
Az a baj, hogy nem mindig akarja betölteni a csempéket... csak ha van kedve, meg ha úgy gondolja újraindul... de amúgy egy játék telefon is kb ennyibe kerül. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Telefonos link nálam megy.Csak a gyűjtőlink, vásárlásnál már 404. -
balint82
senior tag
válasz
Közben pedig lehet irogatni, hogy kinek mi romlott el
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Vangelis #854 üzenetére
Te aztán gavallér vagy, egy 3e demo lumiáért 1000HUF jatt.
Egyébként már tényleg vége az akciónak, sem a telefonos link, sem a gyűjtő nem működik.
De szerintem ne zárjuk a topicot, két és fél hónap múlva ugyanitt. Mit szóltok?Szerk: a telefonos ismét megy
-
Vangelis
félisten
válasz
MittuDomain_ #853 üzenetére
2000 ért csináltattam meg a sim foglalatot meg 1000ft volt a futár
Nem jó bolt
-
wolruf
őstag
Akkor már én is leírom a tapasztalataimat a múlt hétre érkezett iPad Mini 2 Demo (30000) és Xperia Z2 (20000)-el kapcsolatban. Mindkettő cellular modell, mindkettő bontatlan, karcmentes volt (minden kiegészítő és a gépek is fóliásak). Én speciel rettenetesen boldog vagyok ezzel az akcióval, mert mind a nejemnek, mind nekem lett benne jócskán dolog (na jó, 1-1
). Egyébként esélyem nem lett volna ilyen tabletekre szert tenni.
-
elszabi
tag
Nekem is meghozta a futár a P8-at. Patika állapotú a telefon. Elől-hátul fólia. Tartozékokon úgyszint. Egyedül a külső dobozáról téptek le valami feliratot.
Eddig P8 Lite-ot használtam. Egymás mellé raktam a kettőt és hamar eldőlt, hogy a Lite nyugdíjba vonul. Jobb lett volna feketében, de egyrészt tokban lesz amúgy is, másrészt elég keskeny a kávája, nem zavaró egyáltalán, hogy fehér.
-
Vangelis
félisten
Egyre több a 404-es hiba
-
South Velen
addikt
Mindig lelövik az oldalakat a negyed év után, de nem ilyen hamar.
Tavaly még október 8-a körül is rendeltem még Q3-as cuccokból.
Előre láttam, hogy ha ilyen széles körbe terjed el, akkor előbb utóbb elhal ez a lehetőség. Azért még reménykedem, hogy pár jobbára jogtalanul reklamálóval együtt is megéri a T-nek a dolog.
-
Én örülök, mint majom a farkának.
Páromnak is lecseréltük, gyerekeknek is. Sőt még nyerek is rajta, mert a régiket eladom.
Öröm és bóódogság. -
kelly416
veterán
válasz
ktommy91 #839 üzenetére
Szerintem meg nekem kivételesen negyed áron kellene adják az üzemanyagot, mégsem teszik.
Értsd már meg, ki volt írva, amikor vásároltál, hogy nincs rá garancia. Ennyi. Örülj, hogy hozzá jutottál olcsón egy készülékhez, vagy vidd vissza és kérd vissza a pénzed, legközelebb meg ne rabold le úgy a készletet, hogy nem olvasod el, milyen feltételek vannak. Van aki elolvassa, el is fogadná, de a Hozzád hasonló emberke elvitte, aki aztán csak reklamál majd, minek utána a Telekom megunja a reklamációkat és beszünteti ezt a lehetőséget, így senki soha többet nem tud majd olcsón hozzájutni semmihez pár Hozzád hasonló reklamáló miatt.
Imádom ezt a magyar mentalitást, hogy soha semmi nem elég jó. Örüljünk annak, hogy süt a nap, kaptak egyesek pár telót újonnan, van aki annyira szerencsés, hogy még garancia is van a készülékén, hiába használtként vette, de ezt a gyártónak köszönheti nem pedig az eladónak, és reméljük, hogy legközelebb mi is ilyent tudunk megcsípni.
-
Telekom oldalán mikor termékre akarok menni 404, azt hiszem besokalltak.
-
ktommy91
addikt
válasz
South Velen #838 üzenetére
Szerintem fél éven belül azt kell feltételezni, hogy a főpanel nem megfelelő minőségű, hibás volt a teljesítés pillanatában. Tehát hibás teljesítés történt, a kellékszavatossági jogokat tudod érvényesíteni.
-
South Velen
addikt
válasz
ktommy91 #835 üzenetére
Az ő álláspontjuk szerint ha veszel 40000-ért egy használt készüléket és 3 hónap múlva behal a főpanel, akkor mossák a kezeiket.
Így van, mivel erről szól a szavatosság. Látom még mindig nem tudod megkülönböztetni a szavatosságot a garanciától.... Jobb lenne ha kicsit mélyebben utánaolvasnál, mert kevered a szezont a fazonnal, ez a mondatod tökéletesen bemutatta. Azt sem értem, honnan szedted, hogy ezekre a termékekre fél év garancia lenne, csupán annyiról van szó, hogy ha fél éven belül hal meg a főpanel, akkor a T-nek kell bizonyítania, hogy a vásárlás pillanatában nem volt meghalva, fél éven túl pedig neked. De a szavatosság csak a vásárlás pillanatában fennálló állapotra vonatkozik. A többi a te kockázatod.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
ktommy91 #835 üzenetére
Én jóval kevesebbért vettem egy hibás telót. Az egyik T-nél elküldtek a másiknál simán átvették. (nem volt kedvem veszekedni az ügyfélszolissal, mert korábban se volt sokkal okosabb)
balint82: Ez a T problémája, nem azé aki rendelt. Második részére meg szavatosság továbbra is van rá és van olyan alkalmazott aki ezt sem akarja elismerni.
-
balint82
senior tag
válasz
sutykuru #834 üzenetére
Alapból ez tudtommal egy dolgozói akció (az, hogy hogyan került ki publikus oldalra, az már legyen a T problémája), viszont még ott is le van írja, hogy nincs rá garancia, csak szavatosság, ha jól emlékszem.
Ha így elfogadod rendelsz, ha nem, akkor nem rendelsz.
Így a rendelés után garanciáért reklamálni szerintem nem túl korrekt.
-
balint82
senior tag
Az lesz a vége, hogy megszüntetik az egészet...
-
sutykuru
aktív tag
válasz
South Velen #830 üzenetére
Szavatosság van rá.
-
South Velen
addikt
válasz
ktommy91 #824 üzenetére
Használt termékekre a jogi szabályozás szerint sincs kötelező garancia, és ezt a Telekom külön fel is tünteti, amivel a készülék megrendelése során te is szembesültél. Bármennyire is harcolsz, ez így lesz. Kockáztattál, mint mindenki, de neked nem jött be (bár fenntartom, hogy 40-ért örömmel elhasználnám én azt a honor 7-est .) Más kérdés, hogy a "zöld folt" esetedben valószínűleg beleeshet a szavatosság tárgykörébe.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Silent77 #827 üzenetére
És most nem kérted, hogy nézze meg imei alapján? Teljesen mindegy, hogy a számla mikortól van, akkortól él gari amikor be lett regisztrálva. A számla csak azt igazolja, hogy hivatalosan vetted. Tehát ha a T korábban már eladta, és be lett regisztrálva, csak a paraszt visszavitte, akkor már lehet, hogy régebb óta ketyeg a gari.
Nekem mákom volt a lumia 930-cal mert nem lett korábban beregisztrálva, és így most indult csak a két év amikor kiküldte a T
-
válasz
SUPREME7 #815 üzenetére
Felhívtam a nokia care-t, nekem is azt mondta, hogy vásárlástól számított 2 év.
Hiába mondtam, hogy használt, azt mondta akkor is.
Nem igen akarom elhinni.
Múltkor nem ezt a számot hívtam, ott bemondtam az imeit, és mondta meddig garis. Az a baj, hogy nem tudom már mit hívtam. -
L4mie
veterán
válasz
Mr.Csizmás #822 üzenetére
nokia alapból 2 évet ad mindenre, ez gyakorlatilag az első eladástól pörög.
/ha jól tudom/ -
kelly416
veterán
A cégtől kaptam sim-et, korlátolt, csak cégen belül használható, így a saját sim-em is üzemben volt még vagy két évig, ami nem korlátolt ugye, mert saját, de mindkettő ugyanannál a szolgáltatónál. Ilyen esetekben van értelme, vagy olyan esetben, amikor az egyik sim netes, a másik olcsón telefonálós és még mindig ugyanaz a szolgáltató.
-
Ringman
félisten
megjött a 20k-s használt lumia 640
warranty checker ezt írja
Garancia állapota
JÓTÁLLÁSI IDŐSZAKON BELÜL
A készülékre ebben az országban még érvényes a jótállás.
Terméktípus: Microsoft Lumia 640 LTEA jótállási igazolás a következő 10 napon belül érvényes. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jótállás nem terjed ki mindenre. Például a Korlátozott gyártói jótállás nem terjed ki a folyadékok vagy egyéb fizikai behatások által okozott sérülésekre, amelyek esetleg a javítás során derülnek ki. Ellenőrizd a Korlátozott gyártói jótállásban az érvényességet és a kivételeket.
ezzel nem nagyon vagyok előrébb.
-
törölt tag
Megérkezett a Nokia Lumia 530, dual simes, de sim lockos. Külsőleg-belsőleg ok, most állítom be.
A leendő tulaj úgyis egy kártyát használ majd. -
Studi
veterán
válasz
balint82 #800 üzenetére
Tegnap átvettem én is a Z5-öt (használt). A telóval minden rendben, viszont akinél járt, az nem volt túl igényes, a fóliákat ugyan visszarakta a telóra elöl-hátul, de azokon az uzsonnája összes morzsája rá volt már tapadva.
És az "agybadugós" fülest is használta, annak a szilikonpárnái "no comment" állapotban voltak, extra adag tisztítást/fertőtlenítést kaptak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest