Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anász
tag
Demo Lumia 930, kicsit poros volt, de teljesen jó állapotú. A kijelző viszont be van égve. [link]
A Microsoft gariellenőrző oldala szerint még érvényes rá jótállás, ez esetben ha beviszem egy T Pontba ott foglalkoznak vele, vagy ezzel Nokia Care felé kell érdeklődnöm? Esetleg inkább álljak el a vásárlástól? -
Blackmirror
őstag
Szia
Blackberry z10-em volt demo, sajnos púpos volt az aksija, de nem tudtam h mi lehet még a baja.
Feltettem a polcba, de aztán csak bevittem 2 hónappal a vásárlás után, hátha kezdenek vele valamit.
Kicserélték, egy új telefont kaptam a BB-től, az aksi már nem volt garis, azt vettem hozzá és teljesen frankó. -
mntn
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Én futárral kértem mégis törölték minden rendelésem, szóval nem az volt az oka.
-
petyametyo
aktív tag
Itt gyorsan elfogyott minden ,már ami értelmes volt

-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én is azért kértem a nyíregyi T-be mert eddig mindent kihoztak oda (használtakat is). de most galádul törölték a rendeléseim. Persze ha nektek kiviszik csapkodhatnám az asztalt, de persze mit érnék vele.

-
z0d1AK
nagyúr
Lumia 535 nemcsak újszerű, de kártyafüggetlen is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
South Velen
üzenetére
westendes pontba kérem, eddig mindent kiadtak oda, nem kell otthon mereszteni a ...-t a futárra várva.
-
vasi89
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
mondjuk én is t-hez kértem, de ha csak gls-el akkor ne legyen már ez az opció. Amúgy is gyűlölöm ezt a céget de h ennyire f.szok legyenek, hihetetlen... ajánlja fel akkor h futárral. így is sok van a rovásukon, ha törlik biztos h szóvá teszem.
de h őszinte legyek fel sem tűnt mi van oda írva mert gyorsan végigmentem a rendelésen

-
Köszi nektek!
Nem ismerem, csak lecsaptam rá.
Viszont én t-hez kértem, remélem nem gond, mert azt írja csak gls-el.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi, egy 635 behúzva.
Annyit megért amúgy?

A demora is van gari? -
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Sufni GSM (visitor) kedveli ezt.
Bár ezek közt épp mindegyik drága szinte.
-
5000 Ft-os tartozékkuponból mit érdemes venni, amire nem kell sokat ráfizetni?
Köszi. -
DavidQ
tag
Visszatalálós.
Itt egy Lumia 550 34,5k
-
törölt tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Üdv!
Úgy néz ki van Lumia 535 újra.
Jó ez a topik, a régi bb-ben nem akartam írni mert törölnek ezzel.
Én vettem hétfőn egy 535-öt, és kellemeset csalódtam a telekomban.
Ma kaptam meg, le volt zárva a doboza, és tökéletes állapotban van, ráadásul független is. -
SUPREME7
őstag
-
LilProphet90
senior tag
Helyrejött az oldal, de túl sok változást nem vélek felfedezni a kínálatban.
-
South Velen
addikt
Gyerekek, most tudom, hogy egy önző f*sz leszek, de mi jön ezután, nem akartok esetleg a PH fejlécébe egy reklámot rakni?
Szerintem már így is sokkal többen tudunk róla, mint akár az aktívabb PH közösség, amivel nem is lenne baj, de 2 éve például még napokig lehetett válogatni, most meg mindenféle idegenek-nepperek lerabolják a készletet, mert úton útfélen erről beszéltek, linkekkel, stb... ez a külön topik is jó buli lenne, de így..../off
-
-
vwpolopg
őstag
Demo telefont már próbált valaki gariztatni? Imei alapján garis a teló (xpreia m2), de ugyebár demóként vettem. Van 4 pixelhiba a kijelzőn... emiatt vissza nem küldöm, de ha le lehetne gariztatni az jó lenne
Ha senkinek nincs tapasztalata holnap megpróbálom, ha addigra végre be lehet lépni a nyomorult telekom fiókba letölteni a számlát... -
petyametyo
aktív tag
Vissza találós,meg érdekel hogy ki mit tudod rendelni ,mit kapótt meg és milyen állapotban

-
Sanki
addikt
-
-
SUPREME7
őstag
Nézd meg a rendelés állapotát. Valószínűleg sokan hiába kérték 23-ra a szállítást, nem tudták összerakni az összes rendelést. Lehet, hogy csak ma került sorra és már "szállítás alatt" a státusza, akkor holnap viszi a GLS. Vagy reggel felhívod a gls-t és átkéred másik napra amikor jó.
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Akiknek ma vitték, azokat hívták a telekomtól? Mert mintha az lenne a rendeléseknél, hogy ha elérnek, akkor másnap szállítják, viszont engem (illetve barátnőmet) nem hívtak és a mai nap lett volna jó szállítás, holnap már nem lesz itthon senki, aki átvegye..
Érdemes lenne rájuk csörögni? -
dashed
senior tag
Most volt tobb idom, atneztem a z2 telot is.
Ehhez sincs sim tray ahogy a lumia 930hoz se.Mas is jart igy vagy csak engem szivatnak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Blackmirror
üzenetére
iPhone mennyiért lett meg végül?
-
Game-over
aktív tag
Remélem nem az enyémet adta volna oda, mondjuk az csak holnap jön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LilProphet90: A Gear 2 40 k volt, de az megy is vissza (vagy továbbadom), mert csak későn kapcsoltam, hogy csak Samsungokhoz jó.....
A G8 meg 70k volt, egyik haverom előző héten vett MM-ben ugyanilyet 120-ért.....hát majdnem megölt mikor megtudta
-
Blackmirror
őstag
iPhone 6 plus amit rendeltem aktiválatlan , bontott koszos doboz, de belül minden patent
G flex 2 használt , fiók is van benne de amúgy szép az isAjándék Philips hangszóró helyett huaweit kaptam, de nem baj

-
elszabi
tag
Nos: A 9990-ért vett Lumia 535 az jelentem, független.
-
kelly416
veterán
-
DeNi91
tag
Azért ha valaki innen vitte el az i4S-t, és esetleg nincs szüksége rá, üzletelhetünk

-
elszabi
tag
most volt a futár. tévedésből majdnem átadott egy spectre xperia z5-öt is 60-65-ért, amint nem is én rendeltem. sajnos nem volt nálam elég kp, így vitte tovább a rendes szállítási címre.
2-3 telefont rendeltem amúgy. abból 2 teljesen bontatlan. 1 pedig ilyen visszazárt verziós, de az is teljesen épnek néz ki.
-
vwpolopg
őstag
Az email értesítők jönnek, hogy a figyelésre berakott cuccok megjöttek, de a weboldal halott
Csak nem tetszhalott és most fosztják ki a dolgozók? 
-
L4mie
veterán
btw: minden elfogyott?
hátha lehet még kaparászni, bár tegnap láttam, írtátok, hogy már csak vackok vannak. -
LilProphet90
senior tag
válasz
Game-over
üzenetére
Nem rossz, mennyiért halásztad ezeket? Vagy inkább ne kérdezzem, annyira olcsón?

Nálam Z3 Compact sikerült, ajándékba szánom, aztán majd meglátjuk. Bár a G4/GFlex 2 akciókért fáj a szívem, azokat magamnak simán hoztam volna. A 930-as 15-ért is nagyon korrekt. TV-t valakinek sikerült venni? 40-50 közötti volt pár 40"-es.
-
KoVee84
senior tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Király, akkor ez lesz a névnapi ajándékom... magamnak

-
-
Game-over
aktív tag
Nekem a hétfői rendeléseim közül egy jött ma egy keddi rendelés társaságában, tehát össze-vissza van

A lényeg, hogy ha átvált "Szállítás alatt" státuszra, akkor az asszem supreme7 által adott leírás segít (közben törölték a BB topicból, ezért leírom ide):
A GLS honlapján a track&trace részbe a rendelési azonosítót ha beírod, és elé még egy hatost (6xxxxxx), akkor lehet követni a csomagot.
Na közben már más is leírta.....
-
qantum
senior tag
Mondjuk az apróhoz képest kb 20-30% az elérhető nyereség?
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Az aprón 70e körül van a PS4, ti mennyiért vettétek?
-
Saccco
nagyúr
Nálam még az oldaluk se megy, így megnézni se tudom, hogy változott-e a státusz.
Szerk.: lehetséges, hogy ennyi idő után is érvénytelenítenek megrendelést?
-
Nekem is pillanatnyilag ez a bajom, hogy nincs nano simem, igaz nem magamnak szántam, de megtetszett a telefon
A Best Buy topicba be kéne tenni az Összefoglalóba ezen topic linkjét
Ha GLS-el jön a csomag, akkor tegyetek egy darab 6-ost a rendelési szám elé és ott láthatjátok hol jár
-
SUPREME7
őstag
Nácik
Az biztos, hogy túlszabályozott. Nem értik meg, hogy ez egy fórum, nem csak a potyalesőknek kell a kedvére tenni, hogy ne kelljen görgetniük se.Nekem pénteken jön egy nagyobb adag, aztán még pár cucc leosztva, mert egyébként el kéne adnom az asszonyt is, hogy mindent kifizessek.

-
KoVee84
senior tag
Nekem még mindig szállításra vár a PS4, holott a mai dátumra kértem a kiszállítást és a várható kiszállítás dátumánál is a mai nap szerepel. Akkor most mi van?

Futár még nem hívott... -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Persze tudom, igazából csak átmeneti teló lett volna viszont microsimes a mostanim így azért szívás. (bár biztos van vmi adapter)
-
Blackmirror
őstag
Hogy visszatalaljak... Pár perc és jön a futarom úgyis , legalábbis azt mondta 2 óra magasságában érkezik

-
Game-over
aktív tag
Szuper, akkor ide írhatok nyugodtan

Mai befutott rendelés:
Samsung Gear 2 okosóra, nekem újnak tűnik, nem hiszem hogy bárki használta is volna, fóliás az egész. [link]
Garanciát nem tudtam meg, mert a neten van fenn, ahol most természetesen elérhetetlen a Telekom......Huawei G8 fekete, ez garanciásnak volt hirdetve, gyakorlatilag még rajta van a zárjegy a teló dobozán, tehát zsír új
[link]Update: tettem fel képeket.
-
kelly416
veterán
Visszatalálós...
Na meg kíváncsi, mert én mindig lemaradok ezekről, de érdekel, ki milyen szájízzel nyilatkozik a sikeres vásárlásról. -
ZS3NI
őstag
Mentve az topik. Én egy notit rendeltem, még mindig szállításra vár. Ha megkapom akkor jön róla 1-2 kép, írás.
Kár, hogy a best buy topicban ekkora ****** a modok, 1 kérdést nem lehet feltenni mert egyből törölnek mindent...
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
-
Telekomos Lumia 930 14.990-es: a telefon belső információ szerint független, és a Nokia Care szerint 2017.01-ig garis (Telekom oldala nem jön be, mert lenne ott is infó), szép állapotban van, töltő nem volt becsomagolva, kábel igen. A doboz oldalán rajta a Demo címke.
Jó vétel volt -
mntn
tag
Jöhetnek a beszámolók

-
Ide jöhetnek a Telekomos akciókkal, vásárlásokkal, termékekkel kapcsolatos információk és tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze lehet bármi, már leírtam, hogy szerencsejáték az egész 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)