- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia #9 üzenetére
Ismeretlen számként, tehát nem küldte a számot. Ez érdekes amúgy. Gondolom nem történt meg az a malőr, ami nálam, a nanoSIM-mel nálam, amikor rendeltem a GW6-ot. Küldtek rá eSIM-met, mellette meg ott volt a fizikai nanoSIM. A nanoSIM került a POCO X6 5G-be. Nem tudtam róla, hogy az okosóra SIM!
Állok a buszmegállóban, az új POCO-val és mondom rámérek már a sebességre Speedtesten. 1/1. WTF?! Megnéztem több szerveren, útközben is, hogy másik tornyon legyek, akkor is 1/1. Felhívtam a Telekomot, mondták utánanéznek, utánanéztek, és kiderült, hogy okosóra SIM. Levették róla a korlátozást és kész is. Ja igen, telefonálni tudtam róla, de nekem a technikai számot küldte.
Van fizikai SIM-et fogadni tudó okosóra:
Például a MediaMarkt kínálatában található MYKI Watch 4 Lite gyermek okosóra, amely micro-SIM kártyával működik, de egyáltalán nem elterjedt. Idehaza a korszerű és modern okosórák közül nem is tudok olyat, amely ne eSIM-mel menne! -
válasz
philoxenia #6 üzenetére
Az órában lévő MultiSIM egy adatkártya, van külön okosóra SIM. 1/1 Mbps-ra lekorlátozva. Azért jelezte ki a főszámodat, mert Bluetooth-on keresztül kapcsolódott a telefonodra, és arról indította a hívás, valószínűleg ugyanis csak átjátszásról volt szó.
-
válasz
markenjhoh #3 üzenetére
Erre sajnos nincs megoldás, ha hívnak akkor annyi számon fog kicsengeni a maximum háromból amennyi szám be van kapcsolva. A technikai számos MultiSIM-ek ráadásul mind a két számon hívhatóak .🤣
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nos, mindannyiunknak ismerős lehet, hogy idővel vagy lecseréljük az évekkel korábbi elsődleges telefonunkat- vagy mint...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Középkori kovács (21325) - Bontatlan
- 250GB Xbox 360 HDD-k (Rengeteg Demo játék van többségükön...)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest