Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watercolour
aktív tag
Sziasztok,
Banggoodról vásárolt Teclast M40 tabletem fél éve gyakorlatilag probléma nélkül működött pár nappal ezelőttig. Megpróbáltam feloldani a kijelzőt, de a power gomb nyomására nem kapcsolt be. Próbáltam tölteni, nagyon sokáig tartani a power gombot, semmire sem reagál. Mivel még garanciás, nyitottam a banggoodon ticketet, hogy javítást kérnék, itt a hibaleírás és a videó. Válaszként azt kaptam, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és utólag, ha reális a javítás költsége, kifizetik nekem, de ettől megszűnik a garancia. Őszinte leszek, ezt nem szívesen tenném meg, garanciában csinálják meg ők vagy javítsák meg, ahogy az elvárható.
Kérdésem az, hogy valaki találkozott már ennél a tabletnél ilyen hibával? Nincs rá valami házi megoldás? Elég dühítő ez.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Arch Linux
- Milyen alaplapot vegyek?
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest