Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz
BEndre34
üzenetére
Biztos adatot nem tudok mondani, de kb 350 nit lehet a P10HD fényereje. Ki kell próbálni, lehet azt mondod, hogy használható.
Nekem T30 van, annak sem tudok pontos értéket, valahol 400 nitet olvastam. Drónozok én is, de tavaly nyáron nem egyszer voltam kénytelen a telefont berakni a tablet helyére, mert nem volt árnyék, és nem láttam semmit. Amúgy meg rohadt nehéz is a távirányítón tartani.
Ipad mini jó lenne (4-es), mert könnyű, egész jó a fényerő. De minden egyébre, amire a T30-at használom, arra kevésbé lenne alkalmas, vagy egyáltalán nem. Csak drónhoz meg nem éri meg...A régebbi iPadeknek meg kisebb a fényereje. A Teclast még nem látta meg ezt a piaci rést: kifejezetten drónosoknak egy olcsó tabot, semmi extra hardver nem kéne, csak a kijelző legyen vagy 1000 nites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert
- Apple asztali gépek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest