Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
jozjoz
friss újonc
Vettem egy Teclast tabletet 22 ezer forint, Android 12, 3Gb ram, 32 Gb háttértár. Elképesztően jó gép. Van nekem egy iPAD 9-em de ez jobb! Nem árulom, nem reklámozom, nem kapok érte pénzt! Ja! és kaptam vele egy tokot is!
A munkahelyemre vettem, zsebrevágom és ha van egy kis nyugis időszak vagy kajaszünet elő-elő veszem.
Ennyit a dícséretről jöjjön ami a gondom. Használatban teljesen hideg, kikapcsolt állapotban töltőn teljesen hideg, bekapcsolva töltőn melegszik mint a háborodás. Ráadásul a bal felső sarkában az USB-C aljzat közelében. Nem szedtem szét, de szerintem nincs is ott az akku, fogalmam sincs mi melegszik ott. Az Aliexpressen vettem, hamar ideért Spanyol raktrból. Írtam a kínaiaknak az Aliexpressen azt válaszolták, hogy a melegedés normális.... A saját töltőével fél óra lalatt feltöltődik kikapcsolt állapotban, bekapcsolva csigalassan töltődik.
Egyébként elég jól birja az akku, nem bír egy fél napot persze amúgy is valami apró 3000 MiliAper/h -s akkut kapott. Így logisztikázni kell, hol tart az akku, van-e töltő a közelben, stb.
Nahhát ennyi a locsogás, mi a véleményetek? Töltenétek bekapcsolt állapotban, vagy inkább kikapcsolva?
Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest