Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
válasz
totti94
üzenetére
Én is most érettségizem, és úgyszintén idén nyáron akarom elkezdeni komolyabban a forexet (stratégia kiépítése, napló vezetése, stb.) Már körülbelül egy, másfél éve foglalkozom a témával váltakozó volatilitással, pár könyvet, diplomamunkát, meg persze ezt a topicot is olvastam (ezzel még nem végeztem
). Ha gondolod vegyük fel majd a kapcsolatot, egyedül kevesebb a motiváció a tanulásban, itt pedig a kitartás a legfontosabb.Ami nekem kezdetben nagyon bejött a Kecskeméti könyvön kívül az a XTB-s webináriumok, valamint azt itt ajánlott babypips (sajnos ez angol) volt.
-
Santosh
tag
válasz
totti94
üzenetére
Szia!
Mindenképpen demózz addig, amíg kicsi pluszt nem tudsz termelni néhány hónapig folyamatosan (ez sem könnyű ám). Utána viszont kezdj el kereskedni élesben, de cent számlán (10-20 ezer forinttal). Egészen máshogy érzi az ember a nyitott pozícióját, még ha csak néhány száz forintja bánja is a buktát. Ha azzal is megy kb. fél évig, utána lehet növelni a tőke méretét fokozatosan. Ne kapkodd el, hosszútávban gondolkodj. Különben elvérzel.
Szerintem. És ne kezd el keresni a tökéletes kereskedési módszert, mert olyan nincs. Legyen minél egyszerűbb a módszered, azt csiszolgasd és tarts ki mellette. Használj teszter programot, felgyorsítja a tanulási idődet, és látni fogod, hogy előfordulhatnak hosszabb időszakok (akár 1-2 éves időszak is), ami mínuszos. Semmiképpen se erre tedd rá az életed, ez csak egy alternatíva legyen, ami esetleg bejön majd a következő 5 (10) évben.Még annyi, hogy ha jól emlékszem, a Kecskeméti könyvben nincs kihangsúlyozva a kilépési stratégia. Arra helyezd a hangsúlyt, és a pszichológiád fejlesztésére.
-
-
kariad
senior tag
válasz
totti94
üzenetére
„Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
Amit leírtál bőven elég hozzá, hogy elkezd.Nem kell ide főiskolai, meg pénzügy sőt még jobb is, mert nem vezettek tévútra
Józan paraszti ész elég hozzá!Sőt a katonasági múlt még előny is.Szigorú szabályok vannak ott is, amit be kell tartani és a Forexen a tőkéd életét meneted meg, azzal, hogy betartod a szabályokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Ha gondolod vegyük fel majd a kapcsolatot, egyedül kevesebb a motiváció a tanulásban, itt pedig a kitartás a legfontosabb.
Józan paraszti ész elég hozzá!