Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
válasz
ehandras #595 üzenetére
Ezek közül talán tudsz választani, én még
egyiket sem használom.
tdameritradeMivel angoltudásom, nem zökkenőmentes, ezért kérlek írd majd meg, hogy melyik a legkedvezőbb!
Erre esetleg tud valaki valamit + írni?
Segítsetek kérlek, van pár problémám vele! De előre le kell szögeznem nagyon hasznos program!!!
-Be lehet állítani valahogy, hogy ne az összes részvény, befektetési, határidős.... dolgok jöjjenek le, hanem csak a nekem érdekes adatok.
-Az nem tudom, hogy már sikerült e megoldani, hogy ne csak 2007-től jöjjenek le az adatok, vagy ez a hiba javítás a köv. verzióra marad a real adatokkal együtt.
-Tegnap mikor letöltöttem az adatokat, 2008.11.08-as napi kereskedést is jelzet ami megegyezett a Pénteki nap adataival, ma még nem frissítettem, nem tudom, hogy ez normális e olyankor, mikor nincs is kereskedés.
Gondolom először a Historikus adatokkal kell kezdeni, dátumot beállítani, a pipákat mindkét rublikában elhelyezni. Mután mindent letöltött SDU_intraday és a SDU_daly adatbázisokat kell betölteni! Sorrend mindegy? Mikor ezzel is megvagyunk a MAi napot kell frissíteni!
Jó csinálom? Az előbb leírtak az első használatra értem. Gondolom utána elég már csak a Mai napot frissítgetni, mikor elindítom?
Amiquote-az mire is való pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Egér probléma
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest