Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
válasz
copperhead #2562 üzenetére
Nekem a gyors rövid skalpolások jönnek be, ez illik a legjobban az egyéniségemhez. Nem bírnék órákat ülni egy-egy nyitott pozícióban. Perces charton kerekedem 1:500 tőkeáttéttel, így nem kell nagy elmozdulás, hogy számomra elfogadható nyereség legyen benne. A titok, a következetesség, és a konzisztencia (ahogy Feczdo mondaná). Egyenletes profitot kell termelni, szinte mindegy hogy milyen elgondolás, vagy módszer alapján. A lényeg a folyamatos nyereség, és a veszteség minimalizálása. Ha nap végén pozitív egyenleggel zársz, akkor már jó vagy. A legtöbben a kereskedés pszichológiai részén buknak meg, nekem is ezzel van a legnagyobb gondom. Ki kell tudni zárni az érzelmi döntéseket, ami iszonyatosan nehéz.
1, Mohóság (megy még az feljebb is, csak most épp visszakorrigál egy kicsit az ár. Aztán végig üli ahogy szépen vesztőbe fordul a pozija.)
2, Remény (Jajj rossz az irány, de biztos megfordul! Ennek már emelkednie kell, adok még egy kis időt neki. Még a stoppom is lejjebb teszem ki ne üsse, utána fordulnia kell, most már tényleg. Örökké nem eshet.)
3, Félelem (Mi lesz, ha nem csinálja meg? Bakker, mégse megy át a fibó szinten. Jajj lefordul, inkább kizárom kicsi vesztőben, a fene egye meg. A múltkor is így buktam, már kötni sem merek.)Itt egy példamese, hogy mennyire nem vagyok következetes. Ezt 1 tradeből is meg lehetett volna csinálni, és nem kellett volna 4* kifizetni a bróker spread-jét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest