Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• álmos

csendes tag

válasz gtasystem #1228 üzenetére

Igazából az előfizetői díjak akkor lettek emelve, amikor a rendszer képes volt túlélni a leglehetetlenebb piaci mozgásokat (áprilistól júliusig).
    A klienseink azóta általában nem kis, hétköznapi emberkék, hanem vállalatok, szóval egy felsőbb réteg, főleg Ausztriából származik a legtöbb. De gondolj bele, h az USA-ban is ugyanennyi a price. Igazából jelenleg nem hozzánk méretezett.

Hát, ha körbenézel valós és jónak mondott "napijeles" szignálszolgáltatók között, akkor ez egy elég jó eredménynek számít. Pl. fxmaster.net az egyik legjobb renomével rendelkező cég, őket lepipáljuk (óvakodj az olyan szolgáltatóktól, akik 1000 pipeket ígérgetnek, sokan befürödnek az ilyen helyeken - ez egy állandó téma!).
    A cég 4 éve működik, de a feltüntetett adatokat csak az EA elkészülte utáni időktől mutatjuk, így lojális. Egyébként így muzsikáltak előtte is a szignálok.

Az előfizetést csak azért nem ajánlom, mert az a napi meg a 4 órás szignálokhoz szól (ebből a napi teljesítménye a profitábilis).
    És ezzel szemben van sokkal jobb megoldás is - a real-time kereskedés, amit a Vagyonkezelt számlákon alkalmazunk, és most dolgozunk annak a kivitelezésén, hogy ezt tehessük elérhetővé mindenki számára. Ez a fő indok, amiért nem javaslom.
    ... Amikor még nem volt kész az EA, ezt nem tehettük meg, mert nem csinálhattuk azt, hogy a klienseket odakötve a géphez elvárjuk tőlük, hogy a nap különböző pontjaiban feltüntetett minden utasításunkat kövessék. Az EA-t pedig egy ideje alakítgatjuk, mert a valós idejű működéshez jelentősen több dolgot kell lekezelnie, mint a mostani, egyszerű szignálvételhez, mint pl.:
    Gyorsabb adatátvitel (P2P + mysql), SL-TP módosítások, TS, egy páron több megbízás külön kezelése, MaxTrade, MaxMargin, nem az egész kötés, csak egy részének zárása stb. stb.
    Ezek elég bugos dolgok tudnak lenni. De meg fogjuk oldani, és onnantól egy új korszak kezdődik.

Ja igen, néhány részleg nincs lefordítva rendesen, ez az én múlasztásom, mert németből nem tudtam fordítani, az angolban meg még nincs kész a részleg. (ilyen a Varengoldos rész, csak bevágtam a linket, de ez ne tévesszen meg, az hogy a főnök számlája náluk van, nem jelent semmit, én pl. nem csipázom őket az emelt spreadek miatt)

Új hozzászólás Aktív témák