- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
Cimbooora #7115 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális...IB kiváló választás. Olcsó, megbízható és ha a felülete nem tetszik (habár sztem könnyen megszokható, ha rászánod az időt) összeköthető mással is.
Ninjával ingyen működik, de csak elemzésre. Ha szeretnéd összekötni, akkor meg kell vened vagy havonta bérelned. Nem húzós pláne ha nagyobb a számlaméreted. Bár nem a 3000$ számlaméret az ideális ebben az esetben.
3000$ esetében a daytrade felejtős usa tőzsdén (bár nem tudom mennyire cél ez), de a 3000 sovány lesz hozzá. Hati esetében sem lesz könnyű dolgod. Momentum alapon 50% alatt hit rate-re számíthatsz, ergo egy 5-ös vesztő széria elég könnyen elérhető. Felszorozva a stoppoddal és a tick-valueval gyorsan meglesz a 10% DD. Csak óvatosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest