- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát ha az átmegy mmo-ba azzal a lendülettel törlöm is le a picsába, kezdem kérdőre vonni hogy kinek is készül ez a játék most. Ez úgy ahogy van értelmetlen, tegyenek tradet ok, bár őszintén azt se volt annyira szükséges, de miért kell kiegészíteni ilyen dolgokkal? nekem elég a trade és másnak is elég lenne, szóval ezek szerint k..vára les...ják mit szeretnének az emberek, mert hogy ezt azt azért már nagyon kétlem. Mondjuk ez tényleg olyan üssük el az időt valamivel updatek, nem lesz tőle jobb a játék. Minek is beszélek már nem is játszok a játékkal
, de azért van egy határ úgy érzem. Aki meg azt mondja hogy nem ezért fizettem anno azt teljesen megtudom érteni, tényleg túl sok szemét kerül a játékba. Nem vagyok update ellenes, de azért ez már tényleg túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest