Hirdetés
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Na közben meg is válaszoltam magamnak már természetesen kipróbáltam. Teljesen jól átmegy rajta a "tea aroma", Természetesen a résen keresztül minimális kis apró darabok is átjutnak de az ugye leülepszik az aljára tehát vészes.
Még a mennyiséget kell majd kitalálnom mert az eddigi egy bögre/egy teáskanál/2 perc után nem akartam másfél liter vízhez arányosan több zöld teát tenni vagy tovább áztatni, így lett kb 3 teáskanál és 3,5 percig volt benne (Alnatura Gunpowder).
Ennek megfelelően nem annyira intenzív az íz mintha csak egy bögréhez egy teáskanál menne, ezt még ki kell tapasztalni, talán legközelebb 4 is mehet. Régebben a topikban volt is szó erről, esetleg valami konkrét tippnek örülnék ha valaki tud valami bevált módszert

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest