Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• customer114
    őstag

Pedig hidd el, hogy a cukor nyomja el legjobban a tea természetes teaízét. A méz is eléggé módosítja, de mégse ennyire durván. Az édesítőszerből meg csak az olcsóbbak, rosszabb minőségűek keserűk, a jobb fajták nem, pl. a Süssinát ajánlom, az nem is olyan rettenet drága, kellően édes a cukorhoz mérten, és teába kiváló. Persze nem úgy gondoltam az édesítőszert, hogy emélyítőre édesíted vele a teát.

Ha jót akartok ezt az édesítőszert nem erőltetitek. "Túl sok hypeot kapott" feleslegesen. Jobb várni 2-3 generációt egy-egy szintetikus anyag megjelenésétől a fogyasztásáig, ennyi idő alatt kb. kijönnek a hátul ütői. Mi még a ~1,5-edik generáció vagyunk.

A só nem minden esetben ízfokozó (még jól alkalmazott mennyiség esetén sem). A (tojás vagy egyéb) haboknál pedig stabilizátorként működik. Nem tudom ki mennyire jártas itt a konyhában, de ha 2 csipet sóval próbálsz tojáshabot verni, akkor pár perc alatt beton kemény habot kapsz. (ez elég evidens dolog, azért írtam le hátha valakinek újdonság)

Új hozzászólás Aktív témák