Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Akciósan 400 valamennyi, amúgy szerintem 600 körül vannak ezek a filteresek. Az egyik ahogy írtam gyógynövénytea alapú, a másik nem tudom, talán gyümölcstea alapú (nem jegyeztem meg). Viszont van fekete tea alapú chai, az szálas, nem filteres, DE... 100 g 900valahányért... na az tényleg nem drága, 50g szokott ennyibe fájni teásboltokban.
Egyébként akciós még a Müllerben gyümölcstea sokféle ízben (darabos, nem filteres és 200g !!) 600valamennyi Ft. Vettem egy rózsásat, hát kifejezetten finom íze van (még ha valamennyi aroma van is benne). Jó nagy zacskó, elég lesz pár teához, de lehet a héten még bespájzolok vagy kettőt.(#729) giigz
Régebben én is citrommal ittam a teát, de pont talán az Earl Grey az, ami nem igazán tűri a citromot a bergamot miatt, de ha ízlik, akkor idd így... viszont a chai-t nagyon ajánlom csak cukorral kipróbálni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óra topik
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Arany János - Kapcsos könyv
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest