Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Huh!
Nekem, úgy tűnik mintha nagyon leesett volna a vérnyomásod (és vagy a vércukrod is). Szerintem teljesen kimerítetted magad, az erős fekete tea doppingként való fogyasztásával és az alvás, pihenés hanyagolásával. Az alvás létszükséglet, nem lehet kiváltani teával (koffeinnel). 3 liter fekete teában már rengeteg koffein meg egyéb serkentő (''doppingoló'') hatású anyag van. A fekete teákat csak mértékkel szabad fogyasztani. Úgy tudom a zöld teában jelentősen kevesebb koffein van, de abból is megárthat a sok. Én pl. reggel fekete (Earl Grey, Madras) vagy zöld teát fogyasztok. Délután és este meg főként csak gyümölcsteát.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs