Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet,én felhagyok a komoly teázással,mert veszélyes ! Vizsgaidőszak alatt teljesen rászoktam a Morton-féle indiai feketeteára,tegnap viszont majdnem megöltem magam vele.Már két hete úgy napi 3 liter teát ittam,alvásra szinte nem is volt szükségem,kettőig vagy tovább olvashattam,és kelhettem bármilyen korán,nem számított;ráadásul nem dobogott jobban a szívem,mint rendesen -tegnap este aztán egy hatalmas adag tea után hirtelen kiment a vér a lábamból,a kezemből,és úgy mindenemből.(A mellkasomból is,a vállaimból is ! )Zuhany,test-dörzsölgetések,fokhagyma nyersen (!),bor -egymás után,hátha valamelyiktől jobban leszek.Órákon át közel voltam egy végső rendszerleálláshoz.A kávéra érzékeny vagyok,attól elkezd dobogni a szívem,ha sokat iszom,ezért abbahagyom,teánál ilyen hatás nem lép fel,ezért azt hittem,korlátlanul fogyaszthatom: tévedtem.Biztosan a teától volt;apám az ötödét ha fogyasztotta,és ma reggel mondta,hogy remegett a szemhéja este,nyomást érzett a fejében,szóval felment nagyon a vérnyomása,meg is ijedt.Nálam tegnap előtt volt egy rövid szemhéjremegés,de nem tartott soká,és azt hittem,nem a tea okozza -a vérnyomásom meg teljesen úgy tűnt,hogy rendben van,nem éreztem semi rendellenest.De ma összeállt a kép.Miért van,hogy mindenkire máshogy hat ? Ez így nagyon veszélyes,hogy hirtelen készít ki minden előzetes figyelmeztetés nélkül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest