- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #230 üzenetére
hi!
Tegnap irtam egy valaszt erre ne tanalom??? hogy hova lett??? vagy nem kuttem el??? ejjenek a nyugalmas napojaim:- )
Szoval:
Keverem a szezont a f.szommal...
Szoval 98 nyaran vala kinn anglia es hoztam szep kek csomagolasu gyumolcs teakat... sajna a markat elfejtettem: - ((( ezert egy nagyonb gyonyoru es szamomra kedves holgy aki 01-ben volnult konferenciazni felajnlotta segitseget es bejart par boltot de mikor monda, hogy kek csomag, akkor mindneki eyertelmuen a Tetley-re asszocialt... es hozott is egyet, ami 3 teabol blended annak egyik osszatevoje a rooiboss... na mos tegy masik szinten gyonyoru es szinten nagyon kedves hogy ugy 03/04 krnyekn del afrikaban keverte a vegyszereket es ennek a kirandulasnak eredmenyekent erkezett hozzam egy adad rooibos aminek sajna comagolasa siznten elveszven... de mivel del-afrikaval jok a labor kapcsolatai ezert felvetettem a lyanyoknak ha erkezik vki legkozlebb onan hozzon mar nekm egy csomaggal...
egyellore ennyi
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Íme az új Android Auto!
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Watch
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest