Hirdetés
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
A mikrós víz szerintem is jobb ízű, mint a forralóban forralt. Nekem mondjuk bejön a munkahelyi tizenliteres ásványvízgépből jövő forró vízzel is.

Kipróbáltam a Twinings citromos zöld teáját mézzel - ebben a megfázós időszakban azt hiszem, pont tökéletesen egészséges keverék, és irtó finom.
Megyek nyomok is egy másodikat. 
Jut eszembe, olvastam egy cikket mostanában, mely szerint tudományosan bebizonyították, amit régóta sejteni lehetett, mégpedig az aszpartám rákkeltő hatását. Ráadásul mellékhatásként gyakran okoz fejfájást, ezt is kimutatták. [link] Rögtön eldobtam a Canderelt jó messzire, és pápá light kóla.
Még egy ok, hogy mézzel vagy édesítés nélkül igyuk a teát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Megyek nyomok is egy másodikat.
Még egy ok, hogy mézzel vagy édesítés nélkül igyuk a teát...