Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ha már ilyen népszerű lett a topik, megkérdezném, hogy valaki Wissotzky tea beszerzési lehetőségről nem tud Magyarországon? Kóser filteres tea, karácsonyra kaptam ajándékba (Greetings TEVA), és igen gyorsan elfogyott. Olyan finom teát még nem ittam. Rotshild boltban már nézte nekem valaki, ott nem látott.
A zöld teáról: igen könnyű elrontani, aztán az ember már csak a kellemetlen ízt érzi. Én mindenféle ízesített sencha-t próbálgattam. Csakhogy elrontottam, mert mint a fekete teát, úgy forráztam le. Alig lehetett meginni. Azóta nem is veszem. Maradok a feketénél (ízesített), a rooinál és a gyümölcsnél.
A gyógyteákról: van egy ''saját készítésű'' gyógyteám, amit ismét napi rendszerességgel iszok. 13 féle gyógynövényből készül (eredetileg csak 12 volt, de hozzátettem az orbáncfüvet is), az íze először borzasztó, de most már megszoktam. Közvetlen hatása talán csak annyi, hogy jobban tudok aludni, mint előtte, és nem vagyok annyira fáradt. Minden este 1l-nyi becsúszik, egy fél liter egyéb, általában gyümölcstea mellé.
(holnap folytatom, most elálmosodtam a teámtól
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Arany János - Kapcsos könyv
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)