Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Hááát
Nem egyszerűen 
Szóval próbálgattam utána még pár napkig, megnéztem a narancsosat is, de egyszerűen ez a hegy építés nem akar jól menni, szerintem amúgy ez a tök amit vettem nem a legjobb hozzá.
Sőt időközben vettem egy ilyen teatojást is, azzal is kipróbáltam (igen-igen tudom szentségtörés
), amivel amúgy egyszerűbb volt elkészíteni, nem volt annyira poros stb. De valahogy nem volt az igaz.Időközben mondom megnéztem mit tud a matcha tea, rendeltem egy ilyet: [link]
Hááát én nem tudtam, hogy a matcha tea ilyen szörnyű izű
Kb olyan mint a kávé, csak talán nem annyira erős, még édesítőszerrel is necces, egyedüli pozitívuma, hogy kevés mennyiség kell így le tudom tuszkolni
Ahhoz képest a Mate tea egy üdítő
Amúgy a matcha teák között mekkora ízbeli különbség van? vagy alapvetően mind hasonló? Azért rendeltem a fentit, mert naponta iszok egyet (2 gramm tea), akkor ár-érték arányban tűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem egyszerűen
), amivel amúgy egyszerűbb volt elkészíteni, nem volt annyira poros stb. De valahogy nem volt az igaz.