Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Hááát
Nem egyszerűen 
Szóval próbálgattam utána még pár napkig, megnéztem a narancsosat is, de egyszerűen ez a hegy építés nem akar jól menni, szerintem amúgy ez a tök amit vettem nem a legjobb hozzá.
Sőt időközben vettem egy ilyen teatojást is, azzal is kipróbáltam (igen-igen tudom szentségtörés
), amivel amúgy egyszerűbb volt elkészíteni, nem volt annyira poros stb. De valahogy nem volt az igaz.Időközben mondom megnéztem mit tud a matcha tea, rendeltem egy ilyet: [link]
Hááát én nem tudtam, hogy a matcha tea ilyen szörnyű izű
Kb olyan mint a kávé, csak talán nem annyira erős, még édesítőszerrel is necces, egyedüli pozitívuma, hogy kevés mennyiség kell így le tudom tuszkolni
Ahhoz képest a Mate tea egy üdítő
Amúgy a matcha teák között mekkora ízbeli különbség van? vagy alapvetően mind hasonló? Azért rendeltem a fentit, mert naponta iszok egyet (2 gramm tea), akkor ár-érték arányban tűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem egyszerűen
), amivel amúgy egyszerűbb volt elkészíteni, nem volt annyira poros stb. De valahogy nem volt az igaz.