Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
A herbáriában általában ''jó'' kiszerelések vannak, 50-100g-osak. Asszem abban a hsz-ben ott is vannak az arányok, de nem szentírás, én is csak sacc/kb szoktam belepakolni, hisz van, amit én gyűjtök.
De hogy mást is ajánljak, amit teaházból, sőt, nagyobb áruházakból is be tudsz szerezni: a rooi teák. Ezeknek is van egy igen érdekes tulajdonsága: este könnyebben el tudsz aludni tőle, reggel viszont frissít. Mindenféle ízesítéssel lehet kapni általában őket (gyümölcsök általában, de teaházakban érdekesebbek is vannak), én cukor és citrom nélkül iszom (esetleg egy kis Jagermeistert teszek bele
). Bár aki cukrozotthoz van szokva, annak ízetlen így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- DJI Mavic 3 Classic RC drón szett - 4/3" Hasselblad kamerával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Bár aki cukrozotthoz van szokva, annak ízetlen így.