- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhány hete rácsíptem én is a teázásra (betegségből indult), aztán "rajta maradtam".

Régen különösebben nem kedveltem, lusta voltam vele szöszmötölni, inkább ittam szimplán a vízszűrő kancsós vizet. Most viszont belefeccöltem egy relatív nagyobb összeget, rendeltem hőfokszabályzós vízmelegítőt, kancsót, vettem bögréket, rendeltem teákat.Manuteáról vettem első körben négy fajtát, PU ERH STD., ASSAM HATIMARA CTC BOP, BRAZÍLIA DESPALADA GREEN YERBA MATE és CHINA GUNPOWDER-t. Ma fognak megjönni, kíváncsiam várom, hogy mennyire lesznek jók vagy mások, mint amit az elmúlt hetekben fogyasztottam.
Volt egy Chunmee fajtájú szálas tea, elég apró darabokból áll, nem rossz, de annyira jó sem. Tescoban belebotlottam egy Dilmah márkájú szálas zöld teába, ez határozottan jobbnak tűnik, nem ilyen morzsalékból áll, viszont akárhogy forgattam a dobozt, nem derült ki, hogy milyen fajta. Az eddig begyűjtött infók alapján akár Gunpowder is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- DJI RC 2 távirányító
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs