Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhány hete rácsíptem én is a teázásra (betegségből indult), aztán "rajta maradtam".

Régen különösebben nem kedveltem, lusta voltam vele szöszmötölni, inkább ittam szimplán a vízszűrő kancsós vizet. Most viszont belefeccöltem egy relatív nagyobb összeget, rendeltem hőfokszabályzós vízmelegítőt, kancsót, vettem bögréket, rendeltem teákat.Manuteáról vettem első körben négy fajtát, PU ERH STD., ASSAM HATIMARA CTC BOP, BRAZÍLIA DESPALADA GREEN YERBA MATE és CHINA GUNPOWDER-t. Ma fognak megjönni, kíváncsiam várom, hogy mennyire lesznek jók vagy mások, mint amit az elmúlt hetekben fogyasztottam.
Volt egy Chunmee fajtájú szálas tea, elég apró darabokból áll, nem rossz, de annyira jó sem. Tescoban belebotlottam egy Dilmah márkájú szálas zöld teába, ez határozottan jobbnak tűnik, nem ilyen morzsalékból áll, viszont akárhogy forgattam a dobozt, nem derült ki, hogy milyen fajta. Az eddig begyűjtött infók alapján akár Gunpowder is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Rockrider Race 940 S
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest