Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Ha jó szerencsétek elvezet Párizs nagy városába, ott van szerintem a világ legjobb teaboltja, a neve Mariage Freres. Múlt századi eredetű teabolt, korabeli design-nal
, és minden van ott, ami a teázás szertartásához szükséges, teáskannától a teakísérő csokiig (!). Egy normál 100g-os tea náluk 10-15 EUR, de mind igazán különleges.
Itt honolnak:
http://www.mariagefreres.com/
Most a vörös teába szerettem bele nagyon, jelenleg a Bourbon vaníliásat nyomom tőlük, tekintettel a hideg éghajlatra.
Az eddigi ''legdurvább'' merész tea onnan a mézes-gyömbéres-rózsás vörös tea volt... Fenomenális! Ajánlom még a karácsonyi teájukat, az is nagyon fincsi fahájas-mindenes tea.
Lehet ott kapni teazselét is, ez komolyan teából készült zselé - ezt azért nem válaltam be...
Meg van fehér teájuk (ott láttam ilyet először), egyetlen gondom vele, hogy 19 EUR-t kóstál belőle 20 nyomorult gramm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kuponkunyeráló
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és minden van ott, ami a teázás szertartásához szükséges, teáskannától a teakísérő csokiig (!). Egy normál 100g-os tea náluk 10-15 EUR, de mind igazán különleges.
Az eddigi ''legdurvább'' merész tea onnan a mézes-gyömbéres-rózsás vörös tea volt... Fenomenális! Ajánlom még a karácsonyi teájukat, az is nagyon fincsi fahájas-mindenes tea.