Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
inf3rno
üzenetére
A célnak tökéletesen megfelel a fehér/zöld/oolong/wulong teákra
Ajánlom akkor a koffein és a szertartás miatt a matchát is. (elfogult vagyok és nagy rajongója
) Igaz másfajta élénkítést kapsz tőle, mint a kávétól, de hasonlóan koncentrált ízvilággal tud rendelkezni, mint egy jó presszó. Nekem ez is szertartás míg elkészítem. Fontos, hogy szűrt vizet használj, vagy forrásvizet, ha tudsz. Érdemes azt is megejteni, hogy ha este mondjuk csak egy leöntéssel iszol egy wulong teát, beleteszed egy üvegbe és hagyod reggelre még kiázni és kapsz még másnapra is egy jó kis frissítő, élénkítő teát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Dyson Airstrait
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ajánlom akkor a koffein és a szertartás miatt a matchát is. (elfogult vagyok és nagy rajongója