Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
inf3rno
üzenetére
A célnak tökéletesen megfelel a fehér/zöld/oolong/wulong teákra
Ajánlom akkor a koffein és a szertartás miatt a matchát is. (elfogult vagyok és nagy rajongója
) Igaz másfajta élénkítést kapsz tőle, mint a kávétól, de hasonlóan koncentrált ízvilággal tud rendelkezni, mint egy jó presszó. Nekem ez is szertartás míg elkészítem. Fontos, hogy szűrt vizet használj, vagy forrásvizet, ha tudsz. Érdemes azt is megejteni, hogy ha este mondjuk csak egy leöntéssel iszol egy wulong teát, beleteszed egy üvegbe és hagyod reggelre még kiázni és kapsz még másnapra is egy jó kis frissítő, élénkítő teát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Air 3s Fly More Combo RC2 drón szett - 4 akku, kemény koffer, szűrők
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI FPV Fly More Combo drón
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ajánlom akkor a koffein és a szertartás miatt a matchát is. (elfogult vagyok és nagy rajongója