Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Köszi!
Hát olyan 10 éve nem ittam zöld teát. Annak idején haveroknak teaháza volt és egy évig szinte minden nap ott lógtam. Azóta viszont már teljesen elfelejtettem, hogy mik a fajták és miket szerettem. Kávézok már egy jó ideje, de savam van, és muszáj abbahagynom miatta. A fekete tea sem jó emiatt és a füstös tea sem. A matét azt tudom, hogy nem szerettem. A japán és kínai teák jók, szinte csak olyat ittam. A legjobb teám érdekes módon filteres volt, egyenesen japánból selyem filterrel. Na szerintem olyannal már nem fogok találkozni ebben az életben. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest