Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

Sokat. Bár minden relatív.
    Megbontani nem szoktam, és egy része amúgy is kb. "rejtve" marad. Amit látok:
    - reggeli munkanapokon: otthon elindulás előtt nem vagyok éhes, ugyanakkor ha nem eszem pár falatot leesik a vércukrom, így általában 3-4 szem keksz és egy csésze tea lecsúszik;
    - "tízórai" munkanap: melóban 8-9 körül már kezdek kicsit kajás lenni, ilyenkor általában betolok egy Jó reggelt! szeletet vagy egy müzliszeletet, és/vagy egy banánt (céges gyümölcsnap rulez... ;] ).
    - ebéd: van pár kajálda a környéken, ott szoktam enni. Nagyon ritkán úszom meg 2K alatt (néha eszem menüt, és ha leves+főzelék van, és nem eszem feltétet, akkor megáll a számla 1500 Ft alatt), sőt: mostanság inkább 2500-3000 Ft magasságában fizetek, az olcsóbb helyen is... :( Ez SZÉP kártyára szokott menni, és mivel heti 1-2 nap HO-ban is vagyok, a keretemből általban kijövök (eddig legalábbis);
    - vacsora: nagyon változó, van hogy nem eszek semmit, néha 2-3 szendó, tojásrántotta stb. Plusz nasi... ;]

Közértbe járásról kicsit leszoktunk: Covid előtt naponta mentünk, legalább pékségbe, de azóta csak heti háromszor járok Lidl-be. 1-1 ilyen alkalommal egyrészt 4 fős családnak vásárolok, másrészt ebben nyilván nem csak kaja van. Heti kétszer 20-25K, heti egyszer 30-35-40K körül szokott lenni; néha ha extrákat is kell venni, akkor simán van 50-60K is.

Summa summarum: napi 3K-ból igencsak lájtosan, és/vagy főzőcskézéssel lehet kijönni manapság szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák