Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Parmezan77
üzenetére
Így volt sameadayjel. Kibonttattam velük, átnéztem, lefotoztam aztán tűztek tovább. Ezen is izgultak rendesen . Csak utána írtam alá a jegyzőkönyvet
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
35-on az 562 vagy az 511 valt be nektek?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
v562t szeretnek frissíteni v511re, (OTA) de nem engedi, mert szerinte régebbi … van erre valami trükk ?(75c935) -
eastsider
nagyúr
Masnak csinalja azt az apple tv app, hogy egy ido utan megall, es csak karikazik, mintha nem streamelne tovabb? kilepek a filmbol, es vissza es megy tovabb
V562-vel a hang akadast abbahagyta -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
nem talalja a 75C935 az 5Ghz-s AP-jat a telekom ONT-nek. mas talalkozott ilyennel? a csatornat is atvaltottam mar. frissitettem is 562-re -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
75C935 V474-en ragadt. erdemes lefrissiteni pendriverol? OTA nem jön ujabb frissítés -
eastsider
nagyúr
Sziasztok
pár napja használom a 75C935-öt. eddig bejön a rendszer, a tv, néhány buggal találkoztam:
- netflixből néha eltűnik az összes lokalizáció. felirat, összes szöveg. force close és megjavul.
- néha a hangban ilyen mikrolagok vannak, mintha recsegne. apple tv és netflixnél is tapasztaltam. Restart után megjavul.
tegnap lefagyott az egész, áram ki/be és jó...van egy fire tv 4k maxom, az tud helyettesíteni mindent? DV, kadenciahelyes lejátszás?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
75C935-öt nézek (LG 65G2 OLEDdel szemben), működik az androidos telekom box kezelése a TCL távjával? vagy fordítva?
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
annyi jo, hogy a tv hatuljara van ragasztva, es BT-s a taviranyitoja... de jovore tuti lemondom
SDR anyagokat is imadom rajta. nem bantam meg a tv-t. plane, amilyen arban volt ekkora meretben (600k alatt)

V562-vel a hang akadast abbahagyta
legalabb az oka megvan... koszi, hogy utananeztel.