Hirdetés
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
earbash
csendes tag
válasz
Nwis86 #15214 üzenetére
Üzletben 3, netes rendelésnél 14 napig bármiféle indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ha van csere és azt szeretnéd akkor cserélik, ha nincs akkor visszakapod az árát. Az eladó szerint még sosem fordult elő hogy TCL-t vitt volna vissza valaki. Én a másodikat fogom ma. Nem feltétlenül hiszek neki
-
earbash
csendes tag
válasz
saelin #15210 üzenetére
Hisense-ről váltottam kényszerből TCL-re mert az 1 évesen lett 7-8db-os cluster és nem cseréltek kijelzőt mondván gazdaságtalan javítás. Ha lett volna akkor 1/1-ben cserélik, én mondanám hogy amilyen gyorsan lehet és amíg van raktáron intézd el mert úgy fogsz járni mint most én, bár ez a totó-lottó se nagyon jön be. Mivel nem volt már raktáron az a modell így pótoltam hozzá és lett ez. Mondhatni nem felhőtlen az öröm.
-
earbash
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos számomra nem tartott sokáig az öröm, a szerdán vásárolt 55C735-öt ma vittem vissza cserélni, a mai cserét pedig holnap fogom visszavinni, ugyanis pixelhibás 2-ből 2. Nagyon sajnálom mert tetszik a képe, a rendszer meg a tudása, de ez így elfogadhatatlan. Én vagyok ilyen szerencsétlen vagy rigolyás, vagy nem létezik hibátlan kijelző? -
earbash
csendes tag
Sziasztok,
A mai nap tulajdonosa lettem egy 55C735-nek. Még tart a beüzemelés, az lenne a kérdésem hogy van a kijelzőn is teibe fólia, vagy csak ami a szélein volt? Nem kapargatnám ha nem vagyok biztos benne hogy le lehet húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Disney+
- További aktív témák...
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest