Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok, a napokba, lehet holnap terveznék TCL 50C635 tv-t venni, (euronicsba most nagyon jó árba van 150k) de most ezekkel a pixel hibákkal elbizonytalanítottatok
ilyen gyakori hogy ezeken a TCL-eken ilyen hamar eljönnek?
Amúgy ha pixel hibás lesz, vagy bármi egyéb gond pl oldalt túl erős bevilágítás stb, akármi ami nekem nem tetszik akkor hogy megy a csere? (Egyáltalán cserélik 1-2 pixel hiba miatt) Nagyon nem vagyok otthon ezekbe, 2009 óta nincs TV-m... nem tudom manapság hogy kezelik ezeket, pár napon belül vissza lehet vinni a boltba kicserélik?
Hogy érdemesebb venni, személyesen vagy neten rendelni? Rendelés esetén tudom hogy van a 14 napos elállás jog, arra hivatkozva vissza tudnám küldeni ha pl pixel hibás lenne stb, de én szívesebben elhoznám személyesen, az gyorsabb, kérdés ha gond van hogy járok jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE55QN85D) 140CM NEO Q-LED SMART + AKCIÓ UJ MODELL!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ilyen gyakori hogy ezeken a TCL-eken ilyen hamar eljönnek?
Vhiktor