- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
da.
tag
sziasztok,
írtam a szomszédban is, nem lehet az enyém, tőlem szombaton vitték el. nagyon komoly, hogy pont ott vannak a pöttyök és hogy az egyik alatt uúgy ott a kis felhő is.
nem tudom, hogy kérhettem volna-e cserét, a webes felület nem adott erre lehetőséget.
akkor nem nagyon zavart, gondoltam majd megveszem máshol, vagy mást. de már bánom, mert elegem van a TV keresgélésből.és pláne nem 220-ba fog kerülni ha választok végre vmit.
-
da.
tag
amíg elviszik, próbálok azért megismerkedni vele.
NAS-ról hogyan tudok filmet nézni?
Van egy "médiaközpont" nevű alkalmazás. itt forrásként ki tudok választani hálózatra utaló opciót ("megoszt és megtekint") , erre kattintva bejön egy információs ablak (csatlakozás a média szerverhez), de nem történik semmi, csak várunk. a NAS-on nem fut egyébként médiaszerver, csak fájlok vannak tárolva. ez nem tud így lejátszani?
letöltöttem a VLC playert. ez rendben látja a NASt, el is indulnak a filmek. a 4K filmek nézhetetlenek, kb 3-6 fps-sel játssza le (LAN-on, nem wifi). FHD film nagyjából oké.ti használtok NAS-t? vagy közvetlenül van rádugva a TVre a hdd?
köszönöm,
a. -
da.
tag
hát nem lett jobb a helyzet. visszatérítést kértem. bár nekem megfelelő lenne a csere, olyan lehetőséget nem láttam az emagon.
nagyon nem hiányzott ez a macera.
a sw-t vissza kell állítani alapallapotra? -
da.
tag
válasz
Kiskutya #4057 üzenetére
hát de ha Q6-os QLED Samuval van egy szinten, akkor meg árban nagyjából uott van a két kütyü (kivéve most, hogy 220E a TCL az Emagon. de egyébként 260-280 mindkettő).
és ha technikailag uaz a kettő, miért választaná valaki a TCL-t?
nem provokáció, komolyan kérdezem, hogy mivel nyújt többet kb uazon az áron.egyébként meg is rendeltem a TCL-t. majdnem elhajlottam egy Q80T-s Samu felé, de olyan keveset nézzük, hogy nem érdemlem meg.
-
da.
tag
Az 50Hz mennyire probléma, ha nem használom játékra?
Most látom, hogy az ezer éves Philips TVm 200Hz-es (ami gondolom valójában 100Hz, csak vmi marketing lehet a 200), látható lenne a változás? -
da.
tag
voltam ma megnézni a TCL részleget az Alzában.
hát nagyon remélem, hogy csak szar minőségű a TCL demo videó, mert nem volt jó látni az LG, Samu és Philips TVk mellett.
Egyébként nincs is kinn C715 és C815 sem. "Kiemelt" helyen egy 65EC780 ment a demoval, remélem a C715 nem ilyen. -
da.
tag
köszönöm a válaszokat!
kodit használ esetleg valaki a TV-re telepítve? vagy a beépített lejátszót használjátok?90%-ban NAS-ról néznék filmeket, sorozatokat, ezzel kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
persze ha a TV ezt nem szereti, vmi külső box gondolom jó erre. jelenleg is egy ócska amlogic kütyüt használok, teljesen jól működik a dolog, de nem bánnám, ha kihagyható lenne a mediabox.köszönöm
-
da.
tag
Sziasztok,
Elgondolkodtam, hogy egy TCL 65c715-re cseréljem a 11 éves buta és kicsi Philips TV-met.
Soha nem használtam, nem láttam android rendszerű TV-t, mennyire fáj a lassúsága?
Amazon review-kat olvasgatva nagyon anyáznak, hogy:
- nagyon lassú (pl bekapcsolásra: "I have to turn my tv on 5 minutes before being able to use it. "). de azt írják, hogy bármit nyomkodna az ember, zavaróan sokat kell várni.
- hang - kép elcsúszik
Ez utóbbival találkozott valaki?köszönöm,
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- iPhone-t használók OFF topikja
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Lexus, Toyota topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- TCL 55C805 - 55 QLED MiniLED 4K 144Hz okostévé +ajándék fali konzollal + 13 hó garanciával
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest