- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bence1024 #37842 üzenetére
Normális esetben semmilyen sem kellene, mert a gyártó elérhetővé tenné a saját oldalán. De még az is elég randomnak tűnik, hogy ki milyen frissítést kap meg.
Volt akinek segített az, ha átváltotta a régiót. Olasz, angol, egyebekre. Utána egyből talált új FW -t keresésnél. Másnál meg semmi.
Telegram az nem egy hivatalos csatorna, oda rakják fel a lelkes, és kevésbé lelkes rajongók egy csoportja az elérhető FW -ket, illetve teszt FW -ket. Legalábbis gondolom én, hogy nem egy ember gondozza a csatornát.
V412 -ig vagy V420 -ig valószínű fel tudod frissíteni a régió átváltása után. Hogy utána mi van, az jó kérdés. Nem tudom, hogy valamelyik C805 tulajnak jött -e automatikusan további frissítés.
Utána van még a V486, V503 és V509. Amit esélyes, hogy már manuálisan kell feltenni. Nyilván igény szerint, mert nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest