- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
nicu71 #20732 üzenetére
Elbaszott ez így az biztos! Egyesültek ,de mégse a Digi rá se látott a frissen megkötött szerződésre. Külön ügyfélszolgálatuk hiba bejelentőjük is van . De arra senki nem tudott válaszolni ,hogy pld mennyi csatorna és milyen ami jár. A weboldal át dob a digire állítólag pedig kevesebb jár… Tiszta vicc és minden Inviteles a Kártya is . Értem én ,hogy a dekodóláshoz kell ,de se kép se hang sajnos..Amúgy 2-szer is úgy szétfagyott a TV rendszere ebben ,hogy még a kikapcsoló gombra se reagált !! Még középen alul a kikapcsoló gombra se… Gondolom az arra szolgál amúgy . Maradt az áramtalanítás. Na ez vicces volt sajnos. Amúgy amikor HD csatorna van nagyon szép a képe szerintem legalábbis. Sok sokkal drágább tv-t ver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest