Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
Redneck #9927 üzenetére
Én már csak streaming szolgáltatóban gondolkodom, mert ott azt és akkor nézem, amit és amikor szeretnék. Mindenkinek más streaming szolgáltató felel meg, én végül a Netflix mellett döntöttem, mert ott vannak meg leginkább azok a tartalmak, amik érdekelnek. Egy darabig volt HBO GO és Amazon Prime előfizetésem is, illetve egy időben az RTL Most+-ra is előfizettem. Már csak Netflix van, szoktam én is ismeretterjesztő műsorokat nézni rajta, de főleg sorozatok nézésére használom. Na meg ott a YouTube, sok youtuber sokkal minőségibb tartalmakat gyárt, mint amit a tévécsatornákon sugároznak.
Hagyományos tévé szolgáltatásra már sajnálok kiadni pénzt, mert egyrészt ritkán adnak olyan minőségi tartalmakat, amelyek egy streaming szolgáltatónál megvannak, másrészt nem szeretem, ha korlátozva vagyok, hogy mikor, mit nézhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest