Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
herceges215 #9140 üzenetére
Olyan jó biztos nem mint élőben.
Szerezz egy húsvér szép hölgyet és gyönyörködj a valóságban. Azt biztos nem éri utol ez a tévé de még a c825 sem.
Gyanítom mindenkinek megvannak a perverziói de hogy pont egy ilyen részt osztottál meg és annak is pont azt a részét ajánlottad az azért nekem már durva volt. -
RVR400
veterán
válasz
herceges215 #9140 üzenetére
De én megnézem a TV-n, azt mondom fasza, merthogy nem véletlenül ezt vettem meg, de én nem láttam, hogy a monitorodnak milyen képe van.... Te meg nem látod, hogy a TV-mnek milyen a képe, így ennek egyáltalán semmi értelme. Mentsd le, amit néznél, tedd ki penre, és menj el a Mediaba/Auchanba/Euronicsbe, ott dugd rá a kiállított darabra, aztán kiderül.
Mondhatom én Neked, hogy finom a banán, ha Te a narancsot szereted...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest