- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH #8677 üzenetére
Olyannyira igaz ez, hogy tegnap bekapcsoltam a tv-t és a korábbi "felhősödés amit már sokszor írtam, az eltűnt. Úgy kellett keresgélnem, hogy most mivan. Feleségem meg is kérdezte, hogy miért bámulom az a fekete képet ennyire, jól vagyok?
Aztán kiderült, hogy hétvégén letakarította a TV-tetejét és hátulját is, olyannyira, hogy a kihajtható konzolt kihajtotta teljesen és amennyire lehet a TV-t is kiforgatta. Majd vissza.
Már korábban írtam, hogy szerintem a konzolos rögzítés okozza. Most már biztos vagyok benne. Sajnos nem tudom a saját lábain elhelyezni, ehhez még egy-két hónapnak el kell telnie, de kíváncsi leszek, hogy amikor a saját lábain a masszív kerethez rögzítve áll, akkor mi lesz.
Ezek alapján lehet hogy a felhősödéses panellottó nem is panellottó, hanem elhelyezési, rögzítési lottó....
Még az is lehet, hogy nemsokára kiderül, hogy ez a játék közbeni villogás sem a TV, vagy panelhibája, hanem a forrásé, tehát hogy az adott kimenetek nem stabilak hdmi 2.1 esetén...
Ugye a Yamahának és még a két másik gyártónak is van olyan hdmi 2.1-es AVR-je, amit azzal hirdettek, hogy PS5-höz direkt... Aztán a mai napig nem tudják a 4K120Hz-et, hanem majd szervizes hdmi modul csere után, ha majd beindul a cserelehetőség.... ,, -
rainman72
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #8677 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged