- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
Barrios1983 #6228 üzenetére
Privátba esetleg leírnád, hogy pontosan mit kell felrakni, csinálni? Most vidéken vagyok 2 hétig első dolgom lesz kipróbálni
Nekem 65" TCL C715 van.
Adós vagyok itt egy kis Ps5 next gen beszámolóval, múltkor egy régebbi cím a Plague Tale futott a tv-n. Nemrég a Returnal volt a soros, illetve még fog is menni. Ugye ez már valódi Ps5 cím. Nagyon jó tapasztalataim vannak, ugyanis úgy hozta a sors, hogy a régi Sony 48" KDL 650-es tv-n kezdtem el a játékot, mivel estére a feleségem és a gyerkőc aludt a nappaliban, mert csak ott van klíma és panelban kegyetlen melegek voltak. Persze a TCL tv abban a szobában van
. Ez a tv nagyon jónak számított annak idején, de csak full hd, nincs hdr. Meg kell mondjam ezen is jól festett a játék. Kb 4-5 nap után végre nekieshettem a C715-ön, és a másik Tv után bokán fostam magam. Ez egy bullett hell játék. Színes gömböket lőnek az ellenfelek, meg mi is. Teljesen más a színvilága ezen a tv-n gyönyörű, rengeteg fény-árnyék játék van itt is, nagyon meglátszott, hogy a tv valós hdr funkcióval rendelkezik. Megmondom mindig is parasztvakításnak éreztem ezt a 4k dolgot. És az is, ha nem megfelelő távolságba ülsz a tv-től. Nos, a Sony tv-t kb alig 1-1.2 méterről, míg a Tcl-t kb 1.8-2 méterről néztem. Hatalmas a különbség a Tcl 4k javára. Sokkal részletesebbek a texturák, a karakterek, tárgyak szélei egyáltalán nem recések. Mozgás megjelenítésben mindkét tv jól muzsikált, nem éreztem semmi különbséget. Nagyon pörgős játékról van szó, szép folyamatos volt, semmi mikro lag, forgásnál nem volt elmosódás. Én nagyon elégedett vagyok a C715 tvvel Ps5 esetén is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged