Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
belashx
üzenetére
Remélem még mehet egy kicsit az off.
Nekem két fajta használati módszerem volt az ugoos am6 Plus box-on:
1. Kodi alapú:
o Android + Kodi (matrix) + Seren addon / The Oath addon + Opensubtitle addon + Trakt + RealDebrid előfizetés => feliratos filmekhez. (Seren addon volt a "tartalék"/ The Oath addon volt a fő)
o Elementum kodi addon a gyerekeknek szinkronos tartalom miatt ahhoz a bizonyos magyar "információtároló" oldalhoz
o A box-ra volt kötve egy külső USB-s vinyó és annak a tartalmát is Kodival játszottam le.2. Android alapú:
o Android + Cinema HD v2 app (Troypoint oldalról) + VLC / ViMu / Nova Video Player médialejátszó + RealDebrid előfizetés => feliratos filmekhez ( a három lejátszót próbálgattam, de nem emlékszem, hogy melyik vált be igazán talán a Nova player vagy a ViMu)
o SmartTube Next
o Flud client app => ha annak a bizonyos magyar "információtároló" oldalnak a tartalmát le szerettem volna tölteni
o TorrServ app + VLC / ViMu / Nova Video Player médialejátszó => ha az előző pontban szereplő fájl tartalmát nem letölteni szerettem volna, hanem egyből megnézni...Mindegyik módszerrel, megfelelően váltott a TV a videónak megfelelő felbontásra és frekvenciára bele értve a 4k HDR és 4k DV tartalmakat az AVR pedig felismerte a különböző TrueHD, Dolby, Atmos, DTS-HD hangsávokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor