- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
st6969 #35851 üzenetére
Na én anno a monitoromnál néztem ezt be. Nem volt összetaperolva, összekoszolva semmivel, csak por volt rajta. Gondoltam vizes mikroszálassal megtörlöm.
Olyan csíkos lett, ha fényben kicsit oldalról ránéztem, hogy csak na! Úgy oldottam meg, hogy a vizes törlés után abban a pillanatban rámentem papírtörlővel és így feltörölte a nedvességet, ezáltal a csíkok nem tudtak kialakulni a felszáradt víztől.TV esetén ez viszont nagyobb méretű kijelzőn kb kivitelezhetetlen lenne, mire elkezded törölni, a másik oldal már rég csíkosra szárad. Szóval én mind a TV, mind a monitorokat mikroszálas Viledával törlöm szárazon. Addig okés, amíg nincs rajta a poron kívül más szennyeződés, szóval ne tüsszentsd le a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest