- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Qtya123 #35855 üzenetére
"TV esetén ez viszont nagyobb méretű kijelzőn kb kivitelezhetetlen lenne"
Na ez az...akármivel megyek rá, csíkos marad, legfeljebb "áthelyezem" rajta a csíkokat innen oda
Többiek: látom, többen szemüvegtörlőt használnak. El se tudom képzelni, az a fél tenyérnyi kis kendő hogy tudja tisztára törölni a 65"-os képernyőt...vagy egy egész dobozt elhasználtok rá? Én most a DM-es képernyő tisztító kendővel próbálkoztam, az kb. 2 tenyérnyi méretű (sincs), min. 2-3db kell, de csíkos marad.
1x nedvessel estem neki a poros felületnek, és innentől már örökre csíkos maradNem tudom elképzelni.
Lehet, nekimegyek egy nagyobb nedves ronggyal, aztán finoman papírtörlővel gyorsan...biztos van rajta valami védőréteg, azt sem akarom a végtelenségig sikálni
Na mindegy, próbálkozok még (de most nem süt a nap, nem látszik...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest