- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
István 67
tag
válasz
TheMartin03 #35038 üzenetére
Mit veszel helyette?Nekem fogalmam sincs, oledtől picit félek a beégés miatt valamint hasonló árkategóriában gyenge fényerő miatt.6-700 ezret nem akarok kiadni tv-re.Úgyhogy nem tudom.Ma megnéztem a Hisense u7n ,gyengébb mint a 765 ,jóval.
-
bdominik98
kezdő
válasz
Hogy mennyiert vetted?
Nekem 370 volt de akadas van igen nem is tesztelem tovabb hat a miniled feketeje tenyleg tok jo de szinek azok kalibralas nelkul tenyleg
a full alap LG mellett nem adja azt a wow faktort (remelem a b4 ami hetfon jon megadja mert a c4 nel volt fatereknal de ugye nem volt mellette semmi csak az emlek) sot vannak helyzetek amikor egyenesen rosszabb rakok be ide kepeket [kép] [kép]
ez elso latasra utalat lett mintsem szerelem -
Celtis
veterán
válasz
Talán majd jön az új tulaj, hogy ő belenyúlt a tutiba. Olcsón vett egy bontottat , ami egyáltalán nem akad.
-
Celtis
veterán
válasz
Hol?
-
István 67
tag
válasz
Remélem ma az enyémet is elviszik,ez 350 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest