- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdominik98
kezdő
válasz
nicu71 #34759 üzenetére
Na igen itt jön ki az, hogy nem 1-2 évre lenne és Philips 65OLED769 - 410k ért lenne házhoz hozva.. 3 év gari nem 5 viszont OLED én az ambilightot nagyon szerettem egy spanomnál volt, kérdés a hang mennyire rossz kell-e soundbar egyből (az 50-es lg tök oké volt a 60-as viszont ritka fos) illetve az op-rendszer csak rosszat látok róla
nem értek ezekhez az okositokhoz abban a topicban valakinek DV vagy HDR-ben nem tudom már hol Fire-el asszem gyengébb volt a féynyerő.. na meg ez még 30k de lehet a netflix,yt és hdmi laptopról szokott menni az lehet okés lenne amitől tartok az a random védelmi funkciók bezavarása sötét kép pár perc után még sötétebb vagy egész statikusnál ugyan ez, beégés nem hiszem, hogy fenyegetne napi 5 órát megy átlagban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- Denon AVR 1100RD
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest