- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdominik98
kezdő
Na ez az amit szerettem volna látni pontosan, miután elengedtem az oled témát és kinéztem a 65C765 350k-ért árukeresőn erre szomorúan jön a felsorolás "Magyar Telekom, eMAg, Alza, Vodafone" itt emag a legolcsóbb 370k-val (+6k szállitás) most azt kéne eldöntenem, hogy akkor bassza meg 20-22% felárat megér-e a TCL 65C765 a TCL 65C805-al szemben a Telekomtól ahol 310k+ingyen hozzák.
Jelenlegi tudásom szerint ami előnye az a dimming zonáknál van 1008 vs 512 (ez nem tudom, hogy hatalmas külnöbség lehetne-e), a beépitett mélynyomó, illetve a fényerő 1500-2400 (nálam nem sokat számit mivel eléggé sötétben nézzük, ezért is gondolkoztam oleden).
Szerintetek mi lenne a racionális választás?
Illetve milyen problémákat érzékelhetek gondolok itt a judder-re pl a beállitás segit rajta tudom de nem okoz valami artifactot? LG 60uj63-t cserélném le (apuméké volt viszont tényleg totál halott a panel vibrál fekete fehér lesz részeken stb, egy lg 50uk6950plb-van nekem ami hibátlan viszont felfurtam a falra a monitor fölé gépnél már le nem szedem, a nagyobb méret meg kellemes pedig az 50 is jó volt igy 2.7-8 méterről vagy netán oled legyen? https://www.youtube.com/watch?v=E5qXj-vpX5Q ebben a videóban eléggé elvette a kedvem tőle random sötétedik meg a tököm, még itt https://www.youtube.com/watch?v=k7ZidkIP0BA&t=326s nem igazán érzem szükségét az olednek de a 805 csak 512 zonás a 765 ami ennek az utódja 1008 a videóban 1300 szerepel de az 1000 már valszeg hozná ezt a szintet)
Köszi a válaszokat előre is és Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- TCL 43C645 43" 4K Smart TV
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest