- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
mikrofon #32536 üzenetére
Úgy látom nem tudsz leszállni rólam.
A többiek kedvérét írom, akik a tényekre kíváncsiak. Habár ez csak összefoglaló.- eddig 3 készülkéket teszteltem, 2db C805-öt és egy C765-öt, az egyik C805-ben 3 különböző alaplappal. Ez nekem 5 készülék.
- 3 különféle internet hozzáféréssel (Telekok optika, wifi-n és vezetékesen, Telekom mobilnet, Euronics bolti vezetékes net.
- Ugyanazokal a jelenetekkel teszteltem (Vérapó, 3 test probléma, korábban leírtam, akit érdekel visszakeresi) mert ezeken látványos a hiba, de Netflixen folyamatosan tele van apró akadásokkal a lejátszás.
- Referenciaként ugyanezeket a jeleneteket egy LG55A1-es tv ellenőriztem, hibátlanok.
- Az akadások minden esetben 100%-ban reprodukálhatók.
- Az akadásokat a mozgásjabítás beállítások nem befolyásolják.
- Az akadások jellege (időpontja, mértéke) függ a tv-n beállított DV módtól.
- Az akadások külső firestick eszközzel is ugyanúgy megjelennek (kivéve bizonyos nyakatekert game mód beállításokkal) Ugyanaz a firestick, uyyganazon a neten, ugyanazzal a tartalommal, ugyanolyan beálltások (egyik tv-ből a másikba átdugva) mellett tökéletesen hibátlan.A fentiek alapján a jelenséget okát hibás forrásban, rossz internetben vagy egyéb külső körülményben keresni elég nehéz lenne.
Ha valaki saját szemével szeretne meggyőződni vagy kétségei vannak, akkor értlemes helyen és időben hajlandó vagyok megmutatni.
Letöltött, HDR10-re konvertált, ilyen-olyan forásból beszerzett filmekkel, valamint PC-vel játékkonzollal kapcsolatos tapasztalatok megosztása bizonyára hasznos, de irreleváns a fentiekkel kapcsolatban.
Érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha igaz amit az avforums ír a TCL tulajdonosoknak osztogatott Chromecastokról, azt vajon a közösség összefogásával vagy egymás szapulásával lehetett-e elérni.
És kérem, hogy innentől leszel szíves leszállni rólam, valamint ne tegyél alaptalan kijelentéseket velem kapcsolatban, de leginkább semmilyet. Foglalkozz a topik tárgyával, ahogy én is tettem eddig.
-
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon #32536 üzenetére
Teljesen mindegy hány készüléket adtak el, a hiba létezik. És én erre reagáltam, hogy ne bagatellizáljuk már el annyival, hogy túlzott elvárások a felhasználók részéről.
Az meg hogy mennyi embernél van... Nyilván nem mindenkinél és mint írtam én sem szeretem azt, amikor látatlanban valaki azzal jön, hogy kapásból rávágja, hogy biztos nálad is van, csak nem látod.
Viszont abban biztos vagyok, hogy sokan nemhogy DV, de sokszor még alap 4K tartalmakkal sem etetik ezeket a készülékeket, szóval kb ki sem derül, hogy van e náluk hiba.
Továbbá a feleségem pl észre sem veszi, csak ha szólok hogy na most volt, nézd meg.Igen, nekem belefér az, hogy ki tudom kerülni. De azt is megértem akinek ez nem fér bele. A céltalan sírásnak nincs értelme, de a lapozzunk hozzáállásnak sincs, mert nem visz előre abban, hogy kiderüljön mi a megoldás, illetve van e megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TP-LINK routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- OLED TV topic
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged