- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volband
tag
válasz
albiosz #30649 üzenetére
Én is hasonlóan gondolkodtam, mint te, de aztán belenéztem a többi tévé topikjába is, és ugyanezeket láttam, csak pepitában (pl. szörnyű tapasztalatok a szervízzel). Na meg, teljesen megállja a helyét az a kijelentés, hogy itt javarészt csak a panaszkodókat fogod látni, mert akinek semmi baja, az nem fog írkálni. Annak a telefonnak a topikjában, amit anno követtem, írkáltam és végül megvettem, már 1220 olvasatlan üzenet vár. Azért "csak" ennyi, mert egy pár hónapja mégis írtam oda újra, ugyanis volt egy kisebb problémám, de ennyi.
Volt olyan termék, ahol, hallgattam a negatív hangokra, de egyrészt tömegesen jelentették a problémát, nem csak pár ember, másrészt rengeteg teszter is belefutott a problémába, harmadrészt pedig még egy class action lawsuit is folyamatban volt.
Szóval ezen nem aggódnék. Ráadásul van 14 napod letesztelni pl. a hírhedt Vérapós jelenetet (amit szerintem sokunk akkor se venne észre, ha valóban mikro-laggol), vagy a tv adást, és ha bajt tapasztalsz, akkor visszaküldöd. Ez még mindig a jobbik eset, hogy annak a pár embernek a problémája elég konkrétan le lett írva, így könnyű letesztelni. Nálunk pl. a digi tv szoftverfrissítés előtt és után se csúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest